Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
PyroVeso:
Този човечец (Пламен Пасков) също казва информативни неща, и то доста по-конкретни от професора Христов:
https://www.youtube.com/watch?v=n65dhmIBzDI
https://www.youtube.com/watch?v=nZUJ8i9bSiA
Михаил Кузмов:
Уважаеми съфорумници, отделете 50 мин. изгледайте, изслушайте линковете от преден пост на PyroVeso! Анализ, който аз лично приемам на 100%! Начина на противодействие против тази конвенция, трябва да се промени! Българският народ трябва да спре това безумие!
Разговарях на дълго и широко с моят приятел шведа. Шведски българин или български швед, той е истински български мъж. Случилото се с норвежката рускинята не е лъжа, цитат:
Западен се операдястява и се надявам, че скоро ислямизацията която напредва ще сложи край на това. Норвежците са един тъп селски народ и много е възможно много от написаното да е верно. Аз ги наричам скандинавските македонци. До 1912 г. са били провинция на Швеция. Нямат нито история нито култура. Всички норвежци които съм срещал все са ми били неприятни. Смятам че много от описаното е донякъде вярно. Тук в Швеция продухват понякога такива ветрове. край на цитата
Разложението на северните страни е в ход. Норвежкият стандарт се крепи на божия даденост, цитат:
Норвегия е страшно красива страна с неповторима природа, сурова но величествена. Населена е с посредствен народ от рибари и пейзани пръснати по чукари между фиордите. Вадят страшни ресурси от нефтените пладформи в океана и страшни рибни богатства поради топлия Гълфстрийм, който мие бреговете. Това им дава възможност за висок стандарт, който обаче не се чувства като си там. Швеция например е много по бедна , но по уредена.
Там в някои места си е направо мизерия, щведите се подиграват, че нямали акъл да се справят и уползотворават ресурсите си. Присмял се хърбел на щърбел ама нейсе. край на цитата
Това беше малка част от online кореспонденцията която обменихме.
Това е приятели, ако не се противопоставим с всички средства, ще ни сполети кошмара на рускинята и това цялото тълкуване от двата линка на PyroVeso.
madsatbg:
--- Цитат на: Maistora52 в Февруари 06, 2018, 09:37:18 am ---
Истанбулската Конвенция като Всеобщо Съглашение против Насилието горе-долу е добре замислена.
Проблемът е, че всяко общество в своя здрав корен мрази, ненавижда, отбягва и съвсем явно дискриминира гейовете, педерастите, манафите и другите изроди, защото тия същите са просто болни, недъгави, кекави, слабосилни...било то по рождение, било то поради семейна среда, било то поради някакъв стрес, заплаха, или ограничителни действия...... По мъжките и женските манастири е същото - масов хомосексуализъм!.
...
... и толкова се е увеличила, че тия същите изроди, вече ни управляват, и закони ни налагат, и ... ...
Защо въобще се създава такава "конвенция" - да, против насилието? - ами за какво са тия закони за Правата на Човека? - ами просто да добяват съответните текстове там и толкоз... ама не, имало Социален Пол, имало Джендери, дето незнаят какво са, и те имали права...
С никакви закони и конвенции няма да се премахнат идиотските ритуали и обичаи за обрязване на момченцата и момиченцата, религията им на мюсюлманите си е такава - отрязаното е в оброк на Аллах, че той да бди над обрязаното дете, да го пази, че и мед и масло да му носи!
...
В заключение:
Хубаво, подписала Екатерина Захариева Конвенцията, ама аз ще се съглася с нея ( И ГЕРБЕРИТЕ) САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРИ ЕДНО УСЛОВИЯ - ДА ИЗИСКАТ НА НАЙ-ВИСОКО РАВНИЩЕ И НАЙ-ОФИЦИАЛНО ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ЧЛЕН 3, БУКВА "В", ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТЕКСТОВЕ, В КОИТО СЕ НАМЕКВА ЗА ДЖЕНДЕРИ !
АКО ТОВА НЕ СЕ НАПРАВИ, ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ОТХВЪРЛЯМ ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ, ВМЕНЯВАЩА МИ,, ЧЕ СЪМ СОЦИАЛЕН ПОЛ.
ТАКА ЧЕ - ВНИМАВАЙТЕ И ВИЕ!
--- Край на цитат ---
Майсторе, Майсторе, хубаво започна, но после си пролича твоята а и на много други "ТОЛЕРАНТНОСТ" към различните : " всяко общество ....... мрази, ненавижда, отбягва и съвсем явно дискриминира...".
Много добре си изразил мнението на "мнозинството".
Съгласен съм, че има и "болни" сред тези хора, но онези които са се родили такива "гейовете, педерастите, манафите и другите изроди, защото тия същите са просто болни, недъгави, кекави, слабосилни", какво да правят.
Те също страдат от своето заболяване.
Какво да ги прави ОБЩЕСТВОТО - в природата различните биват отхвърляни от общността, прайда, стадото или ятото и биват убивани.
Когато Васко- пед...ско - Азис, си го размахваше от екрана къде бяхте???
Къде бяхте всички "нравствени", когато през 90-те за председатели на Народното събрание се избираха ....различни???
Имаше един виц: "га ядеше кюфтенцата не ривеше, а сега ривеш".
Защо точно сега скочихте?
Да, подобна конвенция е необходима именно защото "РАЗЛИЧНИТЕ" колкото и малко да са / по различни источници са 1-2 %/: са "мрази, ненавижда, отбягва и съвсем явно дискриминира...".
Как тези мизерни проценти ще променят "нашето" морално устойчиво ОБЩЕСТВО?
И накрая, не съм сигурен към кой СПИСЪК ще ме добавиш след това мое изложение, но аз също изпитвам погнуса, но не и омраза ако видя двама мъже да се лигавят.
Визирам нашите управници и европейските им "началници".
казах
Михаил Кузмов:
madsatbg, става въпрос за вникване в истинският проблем. Ако си направиш труда да изгледаш, изслушаш линковете ще разбереш. Разбира се че никой не иска да сложим на гилотината различните! Тогава самите ние (не различните) вече няма да бъдем човеци! Точно за това никой нищо не казваше, в онези времена които споменаваш. Сега е друго! На някой е нужно всички проценти да станат "мекушави"! Просто и ясно, "мекушавия" няма мнение, не се съпротивлява, каквото му кажеш с това е съгласен. Един друг вид комунизъм. За сега държавниците се избират, след това 100% ще са избрали управляващата каста, (богата несменяема). Пример, северна Корея. В загниваща Европа подмяната е в ход.
Не се ли сещаш защо му е на caduceus списъка на Майстора?
caduceus:
Леле.... и тука ли ще ме изкарате Дарт Вейдър или Волдемор ;D Не трябва дори списък, то е ясно за четящите странични люде кой какъв е от форума ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия