Животът- начин на употреба! > Екология
Защо се затопля климата
технократ:
--- Цитат --- А какво друго остана неразгледано в цялата система, Слънцето разбира се. Толкова е просто и ДОКАЗАНО, но този факт не отърва на властимащите и ни заливат със лъжлива помия за да повярваме, че сме ВИНОВНИ. И да си изкупуваме кротко вината като волове.
--- Край на цитат ---
Според теб защо този факт не отърва на властимащите. Какво целят властимащите като прокарват една лъжа, според мен за пари прокарват лъжата, зелената енергия по скъпа ли е от традиционната. Ти как мислиш? :-\
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Ноември 26, 2019, 02:57:31 pm ---
EDM ползваш готови клишета без много много да се замисляш
--- Край на цитат ---
Посочи, кои готови клишета ползвам?
Разсъждавам на глас, как навремето газих в преспи и нямахме климатик, а сега, ако не отида на Боровец сняг няма да видя на живо и климатик имам дори в колата. Кое е клишето?
технократ:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 26, 2019, 04:21:39 pm ---Посочи, кои готови клишета ползвам?
Разсъждавам на глас, как навремето газих в преспи и нямахме климатик, а сега, ако не отида на Боровец сняг няма да видя на живо и климатик имам дори в колата. Кое е клишето?
--- Край на цитат ---
Липсата на снеговалеж не е аргумент че температурите са станали по високи.
ndm:
Извънземните си знаят работата. Увеличавайки една популация паралелно с това увеличават и времето за лятото им. Преди как още в началото на октомври лед, слани че и сняг. Ама НЛО-та ще направят така, че когато популацията празнува тяхната нова година за десерт да ядат череши.
Радико:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 26, 2019, 04:21:39 pm ---Посочи, кои готови клишета ползвам?
--- Край на цитат ---
Никой или поне аз не оспорвам факта, че има сериозно затопляне на климата. Лъжливото клише в случая е, че за това е виновно човечеството със неговите парнокови газове. В този ред на мисли се сещам, че понеже пръднята на говедата била огромен парников фактор, написано е в много сериозни издания.
Та защо не вземат да направят един паметник на Буфало Бил и да го обявят за благодетел на човечеството. Организирайки избиването на милиони бизони той е намалил глобалното затопляне даже е предизвикал малък ледников период. Абе герой.
Баси и смехорията ама така излиза прилагайки логиката на наглите "учени"
Това е много повече глобална пародия от колкото глобално затопляне.
Технократ питаш за какво е есичко това?
Ами десет милиарда от Фолксваген не ти ли се струват сериозна причина за разиграването на този фарс. За търговията с квоти "купони" за въглероден двуокис въобще не искам да говоря, нито зс това на кого се плащат тези пари. Кой продава правото да прави дадена държава СО2.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия