Животът- начин на употреба! > Екология
Защо се затопля климата
Радико:
--- Цитат на: технократ в Декември 01, 2019, 08:52:16 pm ---Радико стига си се оправдавал, кой ти е крив че не си успял тук, ако си кадърен дори и тук ще успееш, макар и не толкова колкото в чужбина. Чужбина не е рай за предприемачи, обаче за да се докажеш там, трябва поне мъничко да си се доказал тук.
--- Край на цитат ---
Ами аз мъничко съм се доказал. Направил съм автосервиз мъничък вярно само 120 квадратни метра толкова съм могъл толкова съм направил. Видял съм обаче нещата за които говорех по горе. А да и във Ливан въобще не съм отишъл със цел печалба отишъл съм с точно определена цел. Постигнах я на 100% и съм много удовлетворен. И тук в Германия дойдох с определена цел. За да финансирам проекта си, но понеже битието определя съзнанието взех да се замислям за какво ми е това СЕ тука в Германия.
MTM:
Нещо избягахте от Темата.. ;)
Tanas:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 01, 2019, 08:54:16 pm --- Германците нямат EDM electronics - тоя лош тип, дето заради него фалират фирмите. ;D
--- Край на цитат ---
Тебе от Теленор що та напраиха водещ с пет звезди? Кажи честно!
Може ли да изпържиш цаца на ламарина и под какъв градус?
Понеже не си от морето, а ходиш там възпрепятствено, балканджи човек как фаща риба с кука 1/осма :D
EDM electronics:
--- Цитат на: Tanas в Декември 01, 2019, 09:48:03 pm ---Тебе от Теленор що та напраиха водещ с пет звезди? Кажи честно!
Може ли да изпържиш цаца на ламарина и под какъв градус?
Понеже не си от морето, а ходиш там възпрепятствено, балканджи човек как фаща риба с кука 1/осма :D
--- Край на цитат ---
Путин издаде заповед, аз да стана началника тука. ;) Освен това ми плащат от ГРУ 10 000 лв. заплата и така кеф ми за риба, кеф ми за паламуд. :D
Обиждаш ме, като си мислиш, че ловя цаца или сафрид. Под 2 кг. парче връщам обратно. Не ходя и за риба на нашето море, щото освен граца и медузи, друго няма.
Както и да е. Свършиха празните приказки и закачките. Придържайте се към темата, защото много се отклони, започнаха дрязги и ще се наложи да я заключа!
Радико:
Много лесно ще се върнеме към темата, просто някой трябва да се заеме да провери каква е разликата в температурата на двете сандъчета за които писах по горе. Нещо обаче май няма особен интерес.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия