Животът- начин на употреба! > Екология

Защо се затопля климата

<< < (26/30) > >>

Радико:
Да EDM  човек е един и същ навсякъде знае ли да плува където и да го пуснеш ще плува във река да го пуснеш във море да го пуснеш все ще плува и във басейн със сярна киселина да го пуснеш ще плува. Така и със бизнеса ако си от номенклатурата можеш да си предприемач в българиЯ ако не си те унищожават аз имах три фирми и не съм успял не поради нексдърност а защото не съм от номенклатурните кадри. Хора които аз съм учил успяха защото бащите и други роднини бяха някой си в нещо си. Не ме карай да продължавам с разобличенията че ще те намразят всички от форума които не са от тая некадърна каста. Поддържана на върха със сериозни руски финанснсови усилия. Предатели продали се на Путин за една шепа сребърници. Заради такива като тебе съм тука. Ако, или по точно когато тук направя немска фирма ще имам равни възможности със всички останали. Това в българиЯ ще бъде немислимо още десетки години
 Докато изчезне тоз род дет  *** ша си отрежа га стане народ. Това последното е от едно апокрифно българско фолк стихотворение

Bat_Vanko:
Не драги ми Радико, и в тази скапана българиЯ ако имаш читава идея и достатъчно пипе за да я презентираш качествено ще намериш разумни хора които да я финансират. Дори в момента (а не след десетки години) това е възможно стига да си достатъчно гъвкав. Но за съжаление преобладаващата част от хората живеят само за да събират стаж за пенсия. Премирението с трудностите и нежеланието да предприемат риск е направило всички тези хора "роби" на системата.

технократ:
Радико стига си се оправдавал, кой ти е крив че не си успял тук, ако си кадърен дори и тук ще успееш, макар и не толкова колкото в чужбина. Чужбина не е рай за предприемачи, обаче за да се докажеш там, трябва поне мъничко да си се доказал тук.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Декември 01, 2019, 08:13:58 pm ---...ще те намразят всички от форума които не са от тая некадърна каста. Поддържана на върха със сериозни руски финанснсови усилия. Предатели продали се на Путин за една шепа сребърници. Заради такива като тебе съм тука.

--- Край на цитат ---

А сега де, аз съм причината ти до отидеш на хубавото, не да стоиш в скапана "българиЯ"?
Путин ми плащал, да ти преча, да не ти успее фирмата и да фалираш?  - та аз дори не те познавам, не познавам никого от форума, не знаех, че имам такива възможности, браво на мен, браво... :D
Радико, много си зле, приятел. Разбирам те защо пиеш, не ти е добре, объркана ти е главата, имаш привидения, как Путин ми плаща  ;D. Ти си единствения в тоя форум, който цяла петилетка се оплаква и оревава орталъка, колко кофти е у нас и колко хубаво е навсякъде другаде. Така и не си намери държава. Беше в Ливан, после в Кения, Брега на слоновата кост, сега в Германия, абе то космоса е крив за тебе и Путин го криви с лазерния лъч, на твоята права ракета.

Виж в Германия и САЩ колко фирми фалират на ден, и там ли Путин ги фалира? - яко те е зомбирала пропагандата.
Каква номенклатура те гони, Радико, какви разобличения имаш, представи ги? България от вече 30 г. няма номенклатура, трябва тая номенклатура да е на 100++. Има див капитализъм. Не ти харесва капитализма нещо, чакаш някой да ти намери работа, като социалист? Е такова нещо е капитализма, ти какво си мислеше, че почваш да правиш нещо и само чакаш сака да се пълни с пари?

И не намесвай останалите, отговаряй само от твое име, не създавай интриги!

Радико, ще чакаме добри новини от теб, че си успял, купил къща в Германия за 20 000 евро и си направил фирма, там Путин няма такива възможности, като у нас.  Германците нямат EDM electronics - тоя лош тип, дето заради него фалират фирмите. ;D

mind:
Да, капитализмът може да бъде и хубав и лош, но този, който се насади у нас заедно с образователната система е пълна отврат. То не може всички да сме директори, ще има и работници и служители, важно е отношението между тях.
Тези от вас, които не са гледали филма на Майкъл Мур, могат да отделят време, поне частта за Италия (след 5-та минута). По принцип, целият филм е стойностен, макар че с него, обръщам темата с краката нагоре  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия