Автор Тема: Технологични новости  (Прочетена 1287829 пъти)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 425
Re: Технологични новости
« Отговор #1845 -: Вчера в 03:40:02 pm »
Само боя води до уважение, мекошавостта е присъща на жените и евроатлантическите вътраци.
Когато пречупеният кръст ти се намира в червата и си израснал с тази домашна идеология, колкото и да се прикриваш, така ще се радваш на подобни новини и ще се пукаш от злоба.

Последно - раздаването на шамари е повод да те уважават, или те прави нацист? :)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 232
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #1846 -: Вчера в 05:05:20 pm »
Последно - раздаването на шамари е повод да те уважават, или те прави нацист? :)

Ето го отговора:  :D
https://www.tiktok.com/@voxcaesarius/video/7534147523473181974

Аз мисля, че ако включиш твоята религия за фризера на Путин и с това горното, може да те вземат в европарламента.  :)
Ама там щи пробият долара.  :D Трябва да се ходи и на гей-паради. Като не искаш на манифестации за 9-ти септември, ще ходиш на гей-паради.  :)

Според мен гей-парадите трябва да станат задължителни, като ваксините и внуците ви да ги водят от училище на такива мероприятия. Трябва да имаме повече демокрация - повече гей-сватби.  :D

https://www.tiktok.com/@valerydresses/video/7529816084346801431

https://www.tiktok.com/@faceted07/video/7479798641985686806

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 265
  • Vae victis !
« Отговор #1847 -: Вчера в 05:20:26 pm »
Деде,

Нали се кахъреше за цензурата в Русия. Вие я ударихте в земята! Не случайно Оруел е ингилизин...
М'а то лицемерим, как дишаме.
Скоро там, който иска нещо да не покаже на Биг Брадър (че и тук), ще му лепнат клеймо: педофил.

https://rutube.ru/video/681d281baccbb7ec57d30b9873e459cf/

Большой брат никогда не был так бесцеремонен.

П.п. Започнаха да градят инфраструктурата на Биг Брадър.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #1848 -: Вчера в 06:55:37 pm »
Деде,

Нали се кахъреше за цензурата в Русия. Вие я ударихте в земята! Не случайно Оруел е ингилизин...
М'а то лицемерим, как дишаме.

Търсиш в гугъла "Пр-1608, п. 1б)-2" и пак ще си говорим... Прясно-прясно, от преди 20-тина дена.
И в тоя случай другаря Мишустин има срок до 1 септември тая година :)

• Много Напреднал
« Отговор #1849 -: Вчера в 07:07:19 pm »
Оловния,  :)
за толкова време общуване почти станахме роднини  ;),
чувствам те близък и съм загрижен за тебе, въпреки нашите идеологически различия.  :)

Вчера докато си пекох вратни пържоли на барбекюто се сетих за тебе,
викам си, дали има много плъшоци на работното ти място?  :D

Съжалих те, викам си, да се грабни, да пътува през нощта, за да дойде в сливенската циганска махала. Не е спал, не е ял, миризмата е неприятна...  :D
Това ли е по-добре от соца?
Сам ли се нареди на тези пачи яйца?  :D

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 660
« Отговор #1850 -: Днес в 10:44:07 am »

Според мен гей-парадите трябва да станат задължителни, като ваксините и внуците ви да ги водят от училище на такива мероприятия. Трябва да имаме повече демокрация - повече гей-сватби.  :D
Ти къде ще бъдеш в това време? Или пропускам нещо, с твоите деца, с бъдещи внуци? Има ли ги изобщо? За това ли си така рахат?

• Много Напреднал
« Отговор #1851 -: Днес в 11:24:02 am »
Ти къде ще бъдеш в това време? Или пропускам нещо, с твоите деца, с бъдещи внуци? Има ли ги изобщо? За това ли си така рахат?

В Русия съм, в Русия съм....и ще бъда.  :)
Тук ще си сърбате евроатлантическата гейска попара.
Наркомания, педерастия и чалга - това са ценностите ви, а основната русофобия.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #1852 -: Днес в 11:57:53 am »
Наркомания, педерастия и чалга - това са ценностите ви, а основната русофобия.
За протокола:
По-скоро русомразия!
Фобия == страх от нещо.
Или най-точно: русомразофобия...

• Много Напреднал
« Отговор #1853 -: Днес в 12:47:18 pm »
Той парадокса е, че най-дъртия русомразец и неблагодарник, пропагандатор на лъжлива история писана от американските служби, ми говори на мене за ксенофобия, представяш ли ки какъв наглец е тоя?

Пази Боже сляпо да прогледа!
Тоя е станал материалист в тънките черва.
Бунгалото му струва повече от паметта на загиналите руски войници за възкръсването на българската държава, другия пък скъсъняк вика, те ни били поробили, щото сме цъфтели и връзвали през османското робство, когато е нямало България - скъсъняка му със скъсъняк...стой при плъховете цял живот...и в циганските махали....

Ще носите отговорност за думите си!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 660
« Отговор #1854 -: Днес в 12:49:47 pm »
В Русия съм, в Русия съм....и ще бъда.  :)
А защо ще, а не още сега?

• Много Напреднал
« Отговор #1855 -: Днес в 12:57:59 pm »
Американски политик и професор да ви обясни в какво се състои генезисът на нещата:

https://www.youtube.com/shorts/yIswh5a5nZA

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #1856 -: Днес в 01:00:53 pm »
ЕДМ-чо малко да пусне сълзички по соц миналото....
Събориха безумно неефективния ТЕЦ на въглища и само за 6 месеца вдигнаха чисто нова котелна централа - ефективна, модерна, екологична, която ще се обслужва само от 1 огняр на смяна. Така изглеждаше строителната площадка май месец (само преди 3 месеца):

А ето и как изглежда миналата седмица. Вече работи:

И това не е нек'ва играчка - на снимката са 25 мегавата... и само за протокола - котлите са български, на Контлостроене - София.

На едно друго място пък нарязаха на скрап античната бояджийска камера и в момента инсталират съвременна, автоматизирана линия за боядисване на детайли. 90% от това което правят е за износ. Не за износ в ДР Конго и братска Куба, а там където се плаща за прдукцията:

Ориентировъчно линията ще зарботи края на септември...

И това е само за няколко месеца. Не всичко, и само това в което аз съм участвал. Сега си представете мащабите на индустриализацията в държавата, дет са я били разграбили и унищожили...
Европа ще фалира, икономиката замира...

А някои все още реват за Кремиковци и завод Вида...

• Много Напреднал
« Отговор #1857 -: Днес в 02:14:05 pm »
Оловния,
всичко това, което обясняваш е безсмислено и не може да направи паралел между миналото и настоящето поради една основна причина - разни времена, разни идеали, разни технологии.

Все едно аз да сравня каляската на дядото на Кузмов, макар и да е имала пречупен кръст!!!, тя е била с двигател на конска тяга, с един Москвич 412 от завода в Ловеч, произведен 1985 г.

И какво да сравнявам разни технологии от разни времена, какво доказва това?

Можеш ли да сравняваш кирпичена къща с такава от съвременните технологии, какво ще докажеш?

Крайно ми е неприятно да обсъждам такива тъпи аргументи, като твоите.

Ако искаш да направиш реална съпоставка на нещата, вземи за пример себе си - преди и сега: Преди си бачкал в Кремиковци, в пепелта, при кюмюра, в цеха при мишките  :) и за една заплатка.
Сега пак бачкаш в цеха, ама вече мишките станали на плъхове  :D, пак има кюмюр, пак има мазни тави, пак ръцете си напукани кът цигански пети и носиш оловни обувки - и пак една заплатка, много си далече от капиталиста, ти си оня от който се събира принадената стойност на Маркс :D.

Е, кое му е добрето?  :)
Ти чеше ли кът мене пъпа по цял ден?  ;)
« Последна редакция: Днес в 02:29:26 pm от EDM electronics »

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #1858 -: Днес в 02:37:36 pm »
Показвам ти нагледно, че въпореки неистовите усилия на група четирихилядници България се развива. И се развива с темпове невиждани от времето на Вълко Червенков. За развитието по онова време си имаше веска причина - каторжния труд на Строителни войски и също толкова робския труд на останалата част от населението във вид на ленински съботници, където се копаеше на ръка Хаинбоаз и жп линията Перник-Волуяк.

Така че трябва да си благодарен че сегашния строй ти позволява поне от време на време да си бъркаш по дупките. Както аз съм щастлив, че мога да избера кога и къде да ходя да работя. Днес примерно съм го писал "дъждовен" и се кефя разритвайки ви замъците с петолъчки, де ги строите тука с Витко... :)

А мишките и плъховете са предимно в Демея-та в Сливен и в Олимпус-а пак в Сливен, откъдето си пазаруваш хляба, млякото и сиренето...
С това де го изкарахме само от котелното на снимката може да не работим поне до края на годината, ама аз не съм човек де може да стои без да прави нещо.

А тия недоопечени пържоли де си седнал да ги ядеш у калта... щом те кефи - продължавай :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #1859 -: Днес в 02:46:48 pm »
Лицемерие та дрънка.
Мноо убуу сА развивала България.
Индустрия та дрънка!

Мине не мине време, ай 16 000 000 000 евро заеми!
Никой не ти брои, че ще има лихви и ще се плаща главница -> ще вземем нов заем за това!
Тъй де, то повечето са неграмотници и не могат да изследват функцията на простата
формула за капитализирана лихва
(че да се хванат за главата, съпоставяйки нейният резултат с броя работещи).

Абе ***!!! В кое хилядолетие твоята индустрия ще започне да дава плодове, така, че
вместо да се вземат заеми, да излезем поне на около нула-та ?!

А, забравих, ще вземаме и нови заеми още, че Украйна свършва оръжието...
ако някой лицемер още не е разбрал.

П.п. М'а к'во знам аз, у демонокрацията пари к'ат вестници!