Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
juliang:
За втори път ти правя забележка да не ми даваш наклон на "инструмента". Зимай си такъмите и ходи да ловиш риба, не ме мисли мен.
Новината технологична ли е - технологична е. Сигурен съм че 99% от потребителите на форума до днес не са знаели че Уганда произвежда електромобили на световно ниво, и че е в състояние дори да се конкурира с тях на международния пазар.
EDM electronics:
Едва ли си се загрижил за колегите, да научат тъС важна новина. Ти си по природа провокатор и дразнител. Целта ти отново е провокация и полемика на тема Русия. Ти си този, който разваля атмосферата в тоя форум и още 3-4 твои раболепници /т.н. "котило"/, които ти пригласят. Достатъчно е да те премахна от форума и тук ще възцари спокойствие. Не е нужно да ограничавам правата на останалите, те ще се кротнат. Ти си корена на "болестта" на форума.
Михаил Кузмов:
Нека да се изока един от раболепниците! ЕДМ, ти очевидно целиш да останеш единствен фактор във форума, и чат пат да ти приглася Vitan! Запомни от мен, на любимеца ти Путин времето си отива! Ще го търсиш като Саддам в някоя землянка, нищо чудно и разкъсан от руски тълпи!!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 02, 2022, 03:18:05 pm ---...Ще го търсиш като Саддам в някоя землянка, нищо чудно и разкъсан от руски тълпи!!
--- Край на цитат ---
Кога това?
Коя петилетка? Тази? Другата?
А, ако не стане другата, ти ще си биеш ли камшика като *** от тук?!
ОК, разбирам, не...
Тук било пенсионерската седянка по ракиено време. Понятно.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 02, 2022, 11:32:41 am ---Едва ли си се загрижил за колегите, да научат тъС важна новина. Ти си по природа провокатор и дразнител. Целта ти отново е провокация и полемика на тема Русия. Ти си този, който разваля атмосферата в тоя форум и още 3-4 твои раболепници /т.н. "котило"/, които ти пригласят. Достатъчно е да те премахна от форума и тук ще възцари спокойствие. Не е нужно да ограничавам правата на останалите, те ще се кротнат. Ти си корена на "болестта" на форума.
--- Край на цитат ---
Димела като те назначаваше не ти ли обясни, че трябва да си БЕЗПРИСТРАСТЕН? Нямаш право на лично мнение спрямо другите потребители на форума, колкото и да не те кефят, колкото и да не споделят твоите идеологии и виждания.
Да, форума ще се кротне, както са се кротнали хората на Бакърената фабрика или в Орландовци... Може да питаш и Кадуцея на каква популярност му се радва форума, след като тръгна по тоя път.
Айде сега отново земи гумичката и изтрий всичките глупости, с които ТИ ЛИЧНО разводни темата. Обаче не трий моя пост, с който почна спора - той е строго по темата, с техническа насоченост. Да не стане както оня мой пост с кандилото зад танка, който си позволи да изтриеш безпричинно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия