Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (58/374) > >>

juliang:

--- Цитат на: dmitarp в Юли 21, 2022, 11:49:46 am --- ЕДНА ракета ХайМарс е стигнала целта, но са изтреляни цял комплект ракети, другите са дали фира, което е нормално. Тези системи са малко на брой и са с ограничен ресурс, 2000 ракети, една на 10 достигат целта, 200 цели, това са нищожно малко на фронт дълъг 2500 км.
От неделя насам стрелят по някакъв мост, моста все още е използваем дори за тежки камиони, най-малкото са изразходили около 60 ракети за целта,  или това е около 3 % от това което имат в момента, това за един мост, който е по важен от колкото няколко мини складчета.

--- Край на цитат ---
И въз основа на какви данни е това ваше предположение за ефективността на ХайхМарс-а? Щот аз имам други данни - по моста са изстреляни 12 ракети, 8 или 9 са достигнали целта си.
Има и още едно нещо - в момента вече се знае какви цифрички трябва да се наберат на пултовете на ХайМарс-а за да може ракетите да достигнат целта си от първия път. Тези дупки правят невъзможно преминаването на техника на пълна скорост, тоест машините ще трябва да вървят бавно и да маневрират, което ги прави идеални мишени за вече пристреляните координати.

xakep:
Най-мощното оръжие, което руснаците винаги са имали е пропагандата...

VITAN:
К'ъф xakep си ти? Не различаваш лявата си ръка от дясната.
Не вярвам да го разбереш, но пак с виц ще ти го кажа:

Двама рунснаци седят над развалините на Белия дом след Третата световна:
- *** ли им мамата на янките?
- ***.
- Проиграхме ли информационната война?
- Проиграхме я...

Отворете си тема например: "Сводки от фронта" (или подобно) и там чепкайте теми от общ характер.

xakep:
Vitan, Vitan, до сега не съм прочел нещо написано от теб, което да не е виц.

Радико:

--- Цитат на: xakep в Юли 21, 2022, 01:44:04 pm ---Най-мощното оръжие, което руснаците винаги са имали е пропагандата...

--- Край на цитат ---
По реалистично би било да се каже:
Никога не успяха да направят нищо по свестно освен пропагандни лъжи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия