Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: h2motor в Вчера в 04:40:08 pm --- 17 хиляди долара годишна такса.
--- Край на цитат ---
Щеше да е добре ако беше разбрал за какво е тази "такса"! Чудно! Защо всички искат за живеят в Америка, освен 2-3 тукашни изключения!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Вчера в 06:16:34 pm --- Защо всички искат за живеят в Америка, освен 2-3 тукашни изключения!
--- Край на цитат ---
Да ти сера на Америката аз, да ти сера....
h2motor:
Михаил Кузмов, гледах американец - бял се жалва в интернет как живеят в някакъв ад от дънъци и такси просто. Вече не искат всички в САЩ да живеят. Я попрочети малко какво пишат белите американци. Днес попаднах на написан коментар под клип от човек от Сакраменто - Калифорния. Не мога да си представя как в сградата в която наемателите са били бели всички били напуснали, защото дошли мюсюлмани. Той пише - измива си краката и жена му хвърля водата от терасата върху другите отдолу. Нищо не работят, защото им давали социални, имали по 10 деца. Виж това е където живеят милионери. Би ли отишъл там ? Този се чуди сигурно къде да избяга.
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 07:01:23 pm ---Да ти сера на Америката аз, да ти сера....
--- Край на цитат ---
Поредният посирич, сере от яд!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Вчера в 03:47:19 pm ---SOS! SOS! Help! На острова съм! На острова съм! Изнемогвам!
--- Край на цитат ---
Ето ви симптоми на сериозна психомалатия. :)
Този индивид, не знам дали от възрастта или от заседналия пречупен кръст в тънките му черва от генетична обремененост, има нарушена ценностна микрофлора, а оттам засегната душевна и той перманентно ни известява къде се намира: на Мавриций, на Лемнос, на Бунгалото, бил реститут в Пловдив, бил заможен и т.н., с идеята да му се завижда!
Защо при него се е получило така, нека ви обясня:
Познавам го от преди около 10-15 г. - тогава караше едно Форд Ескортче /да го съжалиш/ с огромни ръждиви дупки на вратите. Носеше цървули :D. Беше скромен човек, по нищо не личеше сегашното му състояние. Вероятно по някакъв повод и начин е придобил некаторые материалные блага и както се казва в една българска поговорка: "Пази Боже сляпо да прогледа", той вече вижда себе си олигарх и демонстрира подобно държане. :)
Това познато ли ви е и при друг подобен?
Оня оловния софиенец ;), който ката ден прекарва в плашарниците и мишарниците по цеховете в миризми и цигания, преди да ни разкрие профи ежедневието си, се изхвърляше кът чекия на пясък :), какъв градски начин на живот живеел в София и как се подписвали договори със смокинги - представяйки себе си ментално на договарящия се :D. Още тогава с тези свои вярвания развесели обстановката и тук не малко колеги си намигахме :D и се пукахме от кеф ;D, колко "напреднали" :) ;) има от демокрацията.
То е трагично, но пък е и забавно. :D
На мен ми е кеф, да изучавам такива екземпляри, те не се срещат всеки ден в ежедневието. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия