Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 05:05:20 pm ---
Според мен гей-парадите трябва да станат задължителни, като ваксините и внуците ви да ги водят от училище на такива мероприятия. Трябва да имаме повече демокрация - повече гей-сватби. :D
--- Край на цитат ---
Ти къде ще бъдеш в това време? Или пропускам нещо, с твоите деца, с бъдещи внуци? Има ли ги изобщо? За това ли си така рахат?
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Днес в 10:44:07 am ---Ти къде ще бъдеш в това време? Или пропускам нещо, с твоите деца, с бъдещи внуци? Има ли ги изобщо? За това ли си така рахат?
--- Край на цитат ---
В Русия съм, в Русия съм....и ще бъда. :)
Тук ще си сърбате евроатлантическата гейска попара.
Наркомания, педерастия и чалга - това са ценностите ви, а основната русофобия.
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Днес в 11:24:02 am ---Наркомания, педерастия и чалга - това са ценностите ви, а основната русофобия.
--- Край на цитат ---
За протокола:
По-скоро русомразия!
Фобия == страх от нещо.
Или най-точно: русомразофобия...
EDM electronics:
Той парадокса е, че най-дъртия русомразец и неблагодарник, пропагандатор на лъжлива история писана от американските служби, ми говори на мене за ксенофобия, представяш ли ки какъв наглец е тоя?
Пази Боже сляпо да прогледа!
Тоя е станал материалист в тънките черва.
Бунгалото му струва повече от паметта на загиналите руски войници за възкръсването на българската държава, другия пък скъсъняк вика, те ни били поробили, щото сме цъфтели и връзвали през османското робство, когато е нямало България - скъсъняка му със скъсъняк...стой при плъховете цял живот...и в циганските махали....
Ще носите отговорност за думите си!
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Днес в 11:24:02 am ---В Русия съм, в Русия съм....и ще бъда. :)
--- Край на цитат ---
А защо ще, а не още сега?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия