Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (348/371) > >>

h2motor:
 Радико, Китай печели, стоката е тяхна, искаш да изберат маршрута през България, който не е по кратък. Те дали искат, с административни мерки да ги накараш да удължават пътя ? Също Амстердам и Ротердам, ще загубят ако Солун е по добър и евтин вариант, затова искат административните пречки да ги има, нали ни блокира Холандия за Шенген случайно не го правят това. Ами помисли, не е най удачно да отвориш пътя сега, може и сигурно си прав че умишлено го затварят.

Радико:

--- Цитат на: h2motor в Март 12, 2025, 10:35:00 am --- Радико, Китай печели, стоката е тяхна, искаш да изберат маршрута през България, който не е по кратък. Те дали искат, с административни мерки да ги накараш да удължават пътя ? Също Амстердам и Ротердам, ще загубят ако Солун е по добър и евтин вариант, затова искат административните пречки да ги има, нали ни блокира Холандия за Шенген случайно не го правят това. Ами помисли, не е най удачно да отвориш пътя сега, може и сигурно си прав че умишлено го затварят.

--- Край на цитат ---
Струва ми се, че със голяма мъка опитваш да си измислиш някакви доводи, буквално да ги изсмучеш от пръстите.
Къде е Солун къде са Амстердам и Ротердам??? Знаеш ли колко километра е разликата???  Стига си се напъвал с тия глупости дет ги измисляш. Тировете пътуват с хиляди денонощно по този маршрут. По точно толкова колкото могат да обработвт митничарите.  Схващаш ли колкото могат да обработят митничарите. Докато ако минат през България МИТНИЧАРИ НЯМА
Колкото има от Солун до Серес толкова има и от Солун до Стокхолм или до Варшава или Вилнюс  а през Сърбия имаш три обработки от митничарите. 

EDM electronics:
Аз всичките соросоиди и прозападни гювендии ще ви обработя на моята митница много добре.  :)

Да ви обясня най-голямата технологична новост:

Докато И Одеса не бъде взета, но не насила, а да се молиш да я дадеш, бой ще има до 101 и обратно.
Аз едно съм разбрал в тоя живот: само с бой се постига уважение - другото е някаква прозападна педерастия.

За 3 дни около 60 000 унищожени, предадени, сломени.

https://www.tiktok.com/@vladiazarin/video/7480659751202737430

Скоро СВО няма да свърши и не трябва.
Трябва най-напред да бъдат строшени западните кратуни, едва тогава скимтейки, ако Путин се съгласи.

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 12, 2025, 03:48:55 pm ---Аз всичките соросоиди и прозападни гювендии ще ви обработя на моята митница много добре.  :)

--- Край на цитат ---
Ааа! Начи митницата ти ти е технологична новост! Стискаш ли здраво?

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 12, 2025, 03:48:55 pm ---Аз всичките соросоиди и прозападни гювендии ще ви обработя на моята митница много добре.  :)

Да ви обясня най-голямата технологична новост:

Докато И Одеса не бъде взета, но не насила, а да се молиш да я дадеш, бой ще има до 101 и обратно.
Аз едно съм разбрал в тоя живот: само с бой се постига уважение - другото е някаква прозападна педерастия.

За 3 дни около 60 000 унищожени, предадени, сломени.

https://www.tiktok.com/@vladiazarin/video/7480659751202737430

Скоро СВО няма да свърши и не трябва.
Трябва най-напред да бъдат строшени западните кратуни, едва тогава скимтейки, ако Путин се съгласи.

--- Край на цитат ---
Мечтиии, мечтиии, океан от бира, Ариана!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия