Начало > Новини от света на технологиите

Технологични новости

<< < (319/385) > >>

dymelsoft:
Малко по темата:

https://www.kaldata.com/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8/%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B4-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%BE-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8-549723.html

Петдесет килограмова батерия излиза 140KW/h. Дано скоро видим този "пробив" в реалността

h2motor:
juliang, факт е че мрежата им съществува и имат ток в нея на тази цена. Те използват собствени енергийни ресурси, а машините в централите са стари, подържат ги и сигурно подменят амортизиралите се наистина. Енергетиците им сигурно не са милионери или милиардери, но имат енергетици.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 18, 2025, 01:35:48 pm ---Помня соросляка във форума как до преди 2-3 г. ми скачаха на тълпи - какъв комунист съм бил и т.н., а те колко умни и демократични.

--- Край на цитат ---
С'я си игнор, щот въртиш една и съща плоча. Не си интересен вече... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 18, 2025, 01:35:48 pm ---Аз казах ли ви още тогава, че ще ви стрича сакъза на всички, че ще ви начупя джендарските неолиберални и русофобски рУгИ?  :)

--- Край на цитат ---
Глей да не си напрайш мазоли докато чупиш рУгите...

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 18, 2025, 01:35:48 pm ---Няма ги ония хвалби вече за градския начин на живот, за сп. Плейбой изхвърлиите, ма как сме пиели много - опиянчени снимки със залягания по масите в селските оремаци на менте софиянци  ;) с пълните пепелници  :D.

--- Край на цитат ---
"Полегнала е Тодора за всички които я пожелаха..."

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 18, 2025, 01:35:48 pm ---Благодарение на моята намеса форумът запази девствеността си от неолибералната русофобска омраза, която щеше да го плесеняса целия.  8)

--- Край на цитат ---

Добре че пристъпите са ти нарядко, иначе току-виж си ме настигнал по постове... :)

--- Цитат на: h2motor в Февруари 18, 2025, 07:05:44 pm ---juliang, факт е че мрежата им съществува и имат ток в нея на тази цена. Те използват собствени енергийни ресурси, а машините в централите са стари, подържат ги и сигурно подменят амортизиралите се наистина. Енергетиците им сигурно не са милионери или милиардери, но имат енергетици.

--- Край на цитат ---
И ние бяхме така... и видя докъде стигнахме.
И нека да не се сравняваме с държави, в които кат копнеш в двора на вилата бликва я газ, я нефт...
Все още чакам да кажеш един реактор за 1-2 милиарда долара колко години ще го избиваш само него при 150 милиона на година... без съпътстващите разходи.

EDM electronics:
Дядка, вдигаш ли самолета?  ;D - вдигаш таратанци... :D

Гледам тук новините по "технологичните"  ;) новости и ми се струва някой от вас ще плачи:   :)

https://www.youtube.com/v/Vngb7VCZESw

https://www.youtube.com/v/hsieuIicxpE

VITAN:
Жужи, Жужи,

Много се харчиш за бира. Спестявай, че от твоята кожа ще го смъкнат:
Бербок: ЕС готви помощ от 700 млрд. евро за Украйна

--- Цитат на: juliang в Февруари 18, 2025, 09:03:48 pm ---Все още чакам да кажеш един реактор за 1-2 милиарда долара колко години ще го избиваш само него при 150 милиона на година... без съпътстващите разходи.
--- Край на цитат ---
Не бе Жужи, американските 10 години строителство и многото милиарди не е харч,
то е дъждец вали. Благодатен, напоителен и най-вече вразумителен.

За кого вече писах:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 17, 2025, 11:13:50 pm ---П.п. И забележете - Росатом строи поне 2 пъти по-бързо централите си!
Колко по-евтино, тест за дебили.
--- Край на цитат ---

П.п. Едно време в НРБ имаше банани само по Нова година, но технологията им за транспорт и съхранение беше друга. Този продукт бързо се порти, ако просто го месиш през 9 земи в 10-та.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия