Начало > Новини от света на технологиите
Технологични новости
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2025, 09:34:34 pm ---Както всичко останало, китайците просто изкопираха нещо вече създадено на Запад, и както винаги си оставиха ръцете... :)
--- Край на цитат ---
Ти тотално си изкрейзил. Ти си форумния Иво Инджев + Боян Расате + Александър Йорданов + Соломон Паси = взети заедно.
Как можеш да копираш нещо, което струва 20 милр $ и да го направиш само за 7 мил. $?
Обясни ми, как ще направиш нещо 300 пъти по-евтино?
Главният въпрос не се състои в невронната мрежа, а в обучението й и то е различно при китайците, да не говорим, че са ползвали някакви стари видеокарти . изхвърлени от машините им за майнинг. Въобще китайците дадоха безплатно ноу-хау на целия свят, как трябва да се обучава бързо и евтино невронната мрежа, коренно различно от Опен АИ.
Аман от твоите тъпотии....
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2025, 09:48:43 pm ---Ти тотално си изкрейзил. Ти си форумния Иво Инджев + Боян Расате + Александър Йорданов + Соломон Паси = взети заедно.
--- Край на цитат ---
За къде без простоКиро ?!
--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2025, 09:34:34 pm ---Това е като да си качиш SQL сървър и да имаш празна база данни закачена за него. Много мощна програма, но без данни е абсолютно безполезна.
--- Край на цитат ---
Зависи какви задачи решаваш.
--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2025, 09:34:34 pm ---Ако очаквате да ви отговорят на въпроси надхвърлящи познанията на гимназист - ще има да чакате. А това че някои другари изпадат във възторг от диалога говори само за нивото на техните познания... :)
--- Край на цитат ---
Да, ако имаш познания на гимназист (като теб), това и ще получиш.
Лично аз съм задавал експертни въпроси и съм получавал експертни отговори.
100% работещи и уникални при това.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2025, 09:48:43 pm ---Ти тотално си изкрейзил. Ти си форумния Иво Инджев + Боян Расате + Александър Йорданов + Соломон Паси = взети заедно.
--- Край на цитат ---
И това ми го казва форумния Костя Копейкин, Киро Брейка и Петър Волгин взети заедно ? :) А, да... и Пламен Пасков, забравих го...
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2025, 09:48:43 pm ---Как можеш да копираш нещо, което струва 20 милр $ и да го направиш само за 7 мил. $?
Обясни ми, как ще направиш нещо 300 пъти по-евтино?
--- Край на цитат ---
Питай Пикси, той каза че може да се вдигне на РасбериПи... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2025, 09:48:43 pm ---... Въобще китайците дадоха безплатно ноу-хау на целия свят, как трябва да се обучава бързо и евтино невронната мрежа, коренно различно от Опен АИ.
--- Край на цитат ---
Не знам дали дийпсийк приема картинки, ако приема - тествай го с горната картинка. Макар че имам подозрението че ти самия не разбираш диалога там... :)
--- Цитат на: VITAN в Януари 29, 2025, 09:56:10 pm ---Лично аз съм задавал експертни въпроси и съм получавал експертни отговори.
100% работещи и уникални при това.
--- Край на цитат ---
Ще ми е интересно да видя какво ти е отговорил по въпроса за райф лампата или за Ковид пандемията... :) Че аз нещо не мога да се регистрирам...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2025, 10:08:11 pm ---Ще ми е интересно да видя какво ти е отговорил по въпроса за райф лампата или за Ковид пандемията... :)
--- Край на цитат ---
...
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2025, 09:15:43 pm ---...Често ми се налага да се оправям с алкохолици и наркомани,
да им търпя полудяванията и пак гледам, да съм добър, да не си служа с крайности, като евроатлантик...
--- Край на цитат ---
С терористи не се "преговаря" брат... загуба на време е.
juliang:
Мани... дойде ми кода за достъп, питах го "чий е Крим", после "как ще завърши конфликта в Украйна"... отговорите няма да ти харесат... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия