Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия

Получаване на ел. ток от електрет

<< < (32/51) > >>

Vale:
Bat_Vanko, остана само да ме обвиниш и че графиката сам съм начертал, през свободното си време. А примерно мина ли ти през главата какво значение за изтичането на тока от електрет има въпроса
--- Цитат ---"колко бързо се запушва тиристор"
--- Край на цитат ---
Важното е да се запуши, за да се зареди електрета за новоя цикъл. Стръмната линия от графиката, според Бедини играе роля за по-бързо зареждане на акомулатора, което е въпрос от друга тема. Първо да решим пронципиално, има ли ток, с който да го заредим.

Vale:
Трети закон на Чизхолм

--- Цитат ---„Предложения, изказани по един начин от вас, ще бъдат разбрани другояче от останалите.“
--- Край на цитат ---

Следствие:

Дори да обяснявате така ясно, че да няма място даже за недоразумения, ще се намери някой, който да ви разбере накриво.

EDM electronics:
Vale, я кажи сега, докъде стигна с опитите по твоята тема или само си пишеш ей тука за разлайване на кучетата? Няма ли да покажеш нещо, или си я докарал до кривата круша?

Бати Ванко правилно е съобразил, че тирстора е като тригер. За да се запуши или трябва да стане напрежението А-К нула или да подадеш обратно напрежение на управляващия електрод.

Кой в час, кой не, не знам, но за наивниците възраст гледам няма. В големи филми си влязъл с тази конспирация. И да си призная, и аз съм от конспираторите. Дядо Сорос ми плаща да парирам във форума всеки опит някой да се добере до истината за СЕ, и аз съм от тая "мафия", не си ли личи?  :D

Vale:
EDM electronics, ако ти плащаше Дядо Сорос, поне щеше да има някаква полза. Ти очевидно си безплатен Трол.

EDM electronics:

--- Цитат на: Vale в Ноември 14, 2018, 09:08:56 pm ---EDM electronics, ако ти плащаше Дядо Сорос, поне щеше да има някаква полза. Ти очевидно си безплатен Трол.

--- Край на цитат ---
Vale, благодаря ти за комплимента.  Ама ти от кои си, че само изтъркани и доказано неработещи теми пускаш, като стари плочи. Нищо на практика не правиш, изразяваш публично мнение и какво искаш, аз вместо теб да взема да пълна кацата без дъно?

Основните ти аргументи за работоспособност са само оплаквания за конспирация и някакви патенти, които вече повече от век никой не е развил, защото нямат стопанско значение, не че не са пробвани.

Ще ми е интересно да видя твоите резултати, иначе и ти си трол, ама не безплатен, като мен, а заблуден.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия