Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизен апарат за заваряване с Браун газ
bugman:
Здравей Михаил,
От скоро чета по-целенасочено по темата БГ, може-би имам достатъчно информация, но както писах и по-нагоре - често тя е противоречива, надявам се в тази тема да поизбистрим нещата и да не ми се налага да се уча от грешките си, колкото и полезно да е това... Може-би малко избързах с отварянето на тази тема, но наистина мисля, че съвсем скоро ще имам нужда от заваряване с БГ и обмислям съвсем скоро да започна практическата работа по изработката на клетката.
Нека БГ - маниаците се посъбудят и не се стискат или срамуват, а покажат на какво са способни техните клетки, какво са научили през годините, какви компромиси не бива да се правят и какви грешки не бива да се допускат - за да ги коригираме и заедно постигнем по-високи резултати... ;)
june1900:
Ако си в настроение да гониш по-високи резултати, и ако си в настроение да пробваш нещо различно от стандартната разпространена версия на Браун-клетката (която си е доказало се изобретение, на което може да се разчита), може да помислиш и за този алтернативен и по-неизвестен вариант за Браун-газ:
http://mazeto.net/index.php/topic,9985.msg85261.html#msg85261
bugman:
Да това го четох - интересно е, благодаря :), но засега смятам да се придържам към сигурното и това за което имам приложение. Може-би следващото ще е свещите на Крупа 8)
Прави впечатление, дейното ти участие и с други интересни публикации - използвам повода за да благодаря. :)
lpoik:
bugman---Здравей,колега виждам,че си мераклия да заваряваш с браун газ.Едно време имаше едно руско списание с подобна схема за направа на браун газ апарат.Не е кой знае какво, но може да ти послужи за основа.Виждам ,че разбираш от заварки,но да те предупредя,че с този газ можеш само цветни заварки да правиш,черна ламарина не.Успех.
lpoik:
Ето описанието.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия