Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА
Радико:
Напиши в тубата: krash neodymium и после се наслаждавай!!! Има доста на забавен каданс. Направо си е страшно.
hyparh:
--- Цитат на: технократ в Декември 26, 2018, 10:00:30 pm ---Мисля и да пробвам експеримента от онова видео, със различните ускорения при падането на магнити, които са с еднакво тегло но обърнати, едната двойка магнити SS а другата двойка магнити SN. Макар да мисля че това е или грешка или фейк. Но все пак да пробвам .
--- Край на цитат ---
За този експеримент съм сигурен, че не е фейк. Аз бих пробвал неговия друг вариант - сравнение между паданията на наелектризирано и неутрално тяло :) Би трябвало резултатът да е много подобен (възможно е дори да е по-изразен).
Радико:
Пробвай с парче мед и парче алуминий с горе долу еднаква форма. Да видиш кое ше падне първо.
epwpixieq-1:
Реших че фотоматериала на който попаднах, според мен, ще бъде най-добре синхронизиран с тази тема. Това са снимки от 1900 година (а не някакви компютърни графики), като предполагам че можете да се досетите какво представляват и как са направени. Надявам се да са интересни на колегите като поне за мен са впечатляващи и най-малкото всеки може да оцени красотата която природната създава, да не говорим за нещо по сериозно, което би било отнесено към живота.
http://behary.com/PDFs/KinraideExposition1.pdf
ndm:
Браво epwpixieq-1 изумително, но най-силно впечатление прави датировката на самите снимки. Сякаш напомнят едни стари съвременни графически символи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия