Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА
edin:
Ти изглежда, се насилваш да се правиш на глупак. Аз съм човекът тук с най-голям досег с методът Тюрен и съм видял от личен опит, че нещата работят. И сега те питам, как е възможно това, при изцяло погрешна основа? Хайде казвай.
Радико:
Елементарно е:
Работят някой от нещата и при това не винаги. За доказателство на думите ми виж собствените си публикации тази схема не била читава, онзи не бил читав радиестезист и още ред такива Ти да си поне чул за човек дето толкова не е читав че телефоните не искат да работят в ръцете му. Ако има такъв дето спира работата на телефон „умишлено“ „със волята си“ него ще го броят за гуру а не за нечитав. Е те това е всички тия дето при тях смотаната ви „технология“ не работи са „велики магьосници“ и могат да я спират с мисълта си. Във същност по простото обяснение е, че вашата философия не е читава. В другия пост ще ти дам пример във вид на притча или басня белким по лсно го смели мозъка ти.
edin:
Нещо работи, ама не винаги! Значи проблемът е в нещото викаш ;D Да си се замислял ( а дали го можеш), че това е знак, че проблемът не е в нещото, а в този ( или тези )дето работи (работят) с нещото?
Аз съм до тук. С глупаци и заядливци, не искам да споря. При мен щом нещата с радиестезията работят, това ми стига 8)
Радико:
Когато двама души стигнат до едно ниво на познанието и единият каже:
-Аз съм до тук на мен това ми стига
А другият кажа
-Малко ми е искам да науча още
Интересно кой ли е по глупавият от двамата.
П.П.
http://mazeto.net/index.php/topic,10302.msg94248.html#new
MTM:
edin а метали може ли да намираш? По скоро цветни метали.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия