Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА

<< < (8/186) > >>

Радико:
Не само връзка. Според теорията, която излагам, това което наричаме "етер" е точно тази гранична зона за която пиша. Всъщност не е гранична зона. Гранични зони, поне две зони едната е отговорна за гравитацията другата за магнетизма. За мен въпроса вече не е дали ги има тези зони, а по-скоро колко са и как точно са разположени. Единият вариант е да са успоредни като едната зона "мембрана" ни разделя от бъдещето, а другата ни разделя от миналото. Другият вариант е да са перпендикулярни една на друга както и на познатите ни три перпендикулярни вектора. Според струнната теория са общо 11 такива вектора което число дори и да е завишено пак може да обясни логично доста от нещата които твърдят Кадуцеус и Един.

edin:
Векторите са точно 12. Това са ръбовете на куб. Вселенската матрица е кубична.

Maistora52:
Усещам, как основното послание на тази тема започва да влиза в "кройката" на темата за "плоската земя"...
...
Радико, мисля, че изпускаш от юзди въображението си и навлизаш в зоната на фантасмагориите.
Сори, но не виждам повече здрав смисъл от перфектният ти летеж в напълно недоказуемите мисловни пространства, наречени от теб Теория! - защото започвам да си мисля, че винаги си имал Шестица в училище когато си писал Свободни Съчинения.
Мисля, че силата ти е, ако стъпиш по-здраво "на земята"!

Аtos:
Радико, не е зле, че си имаш някаква теория...проблемът е, че не успяваш да я обясниш, как беше - "да я разбере и 6 годишно дете" (твои думи)!
"Гранични зони"?
Едната била за магнетизма, другата-за гравитацията?
Как са разположени тези зони? В 3D ли са или "по-нагоре"? Магнетизъм и гравитация само по "границите" ли има?

Магнетизъм и гравитация не можело да има в една и съща среда?
Ако имало пък, щели да си действат полетата едно на друго?
Как (за трети път те питам вече) - магнетизмът ли отслабва или гравитацията? Или посоките им се изменят?

Както виждаш, не се заяждам, а задавам само ВЪПРОСИ! Ако решиш да отговаряш на някой от тях, нека да е с по едно изречение!

Радико:

--- Цитат ---Радико, мисля, че изпускаш от юзди въображението си и навлизаш в зоната на фантасмагориите
--- Край на цитат ---
Не мисля майсторе, всички мои твърдения "които не са само мои" са много логически издържани много повече от много други такива хипотези включително и официалната. До момента няма представено тук логическо доказателство за несъстоятелността на хипотезата която се опитвам да обясня тук. Просто тази хипотеза е прекалено революционна за съзнанието на повечето от хората.

--- Цитат ---Как са разположени тези зони? В 3D ли са или "по-нагоре"? Магнетизъм и гравитация само по "границите" ли има?
--- Край на цитат ---
Мисля, че се изразих достатъчно ясно че става дума за "по-нагоре" Относно това какво точно има зад границите все още нямам ясна представа. Относно това как биха си действали магнетизма и гравитацията:
Ами все по някакъв начин обаче такъв не беше открит въпреки 30 годишни ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ търсения. Накрая и най заклетите привърженици признаха:
 -Няма такова взаимодействие.
Най простото обяснение на липсата му е това което аз обяснявам открито. Въобще не претендирам за авторство върху това твърдение, твърдят го и много сериозни учени, но се притесняват да го заявят открито "по разбираеми причини"  Е аз мога да го заявя директно защото имам да кажа и мой неща по въпроса. До тук много мизерно малка част от написаното е уникално и само моя. Повечето неща са формулирани завоалирано от други хора.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия