Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА
Аtos:
Ами...как да запомниш, като изобщо не си го чел?
В смисъл - да вникнеш в нечия друга мисъл (освен в своята)?
Да, има ефект от свещ и молитва и то не някъде, а НАВСЯКЪДЕ!
И не, свещичката не е причината, тя е един от МЕТОДИТЕ!
Метод и причина са различни неща, но...явно нямам желание да споря с "магнетофонен запис", както се казва...остани си щастлив невежа и не пиши тук, защо го правиш изобщо?
juliang:
--- Цитат на: atos в Август 07, 2017, 06:32:58 pm ---Да, има ефект от свещ и молитва и то не някъде, а НАВСЯКЪДЕ!
И не, свещичката не е причината, тя е един от МЕТОДИТЕ
Метод и причина са различни неща, но...явно нямам желание да споря с "магнетофонен запис", както се казва...остани си щастлив невежа и не пиши тук, защо го правиш изобщо?
--- Край на цитат ---
Ми примерно .. .за да знам къде бъркам при паленето на свещта, щот при мен не се получава нещо :) Може пък да науча някои неща, ако има достатъчно отговорни и компетентни хора, готови да споделят техниката с мен ... :)
tobo1:
--- Цитат на: juliang ---Ми примерно .. .за да знам къде бъркам при паленето на свещта, щот при мен не се получава нещо :) Може пък да науча някои неща, ако има достатъчно отговорни и компетентни хора, готови да споделят техниката с мен ... :)
--- Край на цитат ---
Не, никога нищо няма да научиш. Това е елементарен извод от последния ти коментар. Излишно е дори да ти се обяснява защо.
mi68:
Здравейте,
Вортекс тръбите са прост хладилник, а с две, три тръби включени по подходящ начин може ли да се получи генератора на СЕ?
Михаил Кузмов:
Значи juliang, чел недочел а ти atose, разбрал недоразбрал!?
Омазване на тема, задължително! Участие на модератор, пак задължително! В омазването!
Като юзър, всички го правим! И сега, свещите и молитвите, какво общо имат с етера?
А да, без етер нямаше да има свещи, и най-вече молитвите, нямаше да хващат дикиш!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия