Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

РАЗМИСЛИ И СПОРОВЕ ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЕТЕРА

<< < (50/186) > >>

Аtos:
Векторе, стига си ми цитирал Ваня, и с нея немалко спор съм изджасал :D

Откъде ти хрумна, че блогът на Ваня е някакъв фактор за абсолютна истинност?

П.П.Дали пък и нас не ни цитират така по другите форуми и сайтове, бе? Хахава работа ;D

Ksurnev:
К'во ли стана с ЕТЕРА? Е...давайте давайте...
СЕ от Смолян

Михаил Кузмов:
Коце, това трябва да бъде прибавено като правило №1 на форума! Омазване на тема, задължително! Участието на модератор, пак задължително!
Е те това правило, ме накара да не споделям нищо вече!
Ако имаш нещо за купуване, продаване, да се видим там!!

Аtos:
Кузмов, да не си мислиш, че ако не бях модератор, нямаше пак да си изкажа мнението ли?
Що си мислите, че  модераторът няма право да е пълноправен член на форума, бе?
Значи, като съм мод, нямам право на мнение като юзър ли, що ли?

juliang:
Атос, наистина не мога да запомня кое въртене е положително, и кое - отрицателно. И това е защото в годините съм прекарал стотици а вероятно и хиляди часове в непосредствена близост с всякакви устройства, работещи по единия и другия принцип, дишал съм и съм докосвал какви ли не нещица. Явно при мен нещата не се получават, не ми влияят. Така че ... ако някой тези неща му действат - той да си ги помни накъде трябва да се въртят. За мен това е измислица, или поне нещо, което не ме касае.

За "паметта на водата" ... явно и там има някои неща които съм пропуснал или не са съвсем така. Защото по тази логика с 1 капка п*кня мога да разваля водата в целия язовир Искър и да я направя негодна за пиене. Да не говорим с 1 капка цианкалий какво мога да направя ... :) Но явно нещата не стават по тоя начин... или може би и там нещата трябва да се бъркат на лунна светлина, или да се шепнат определени думи ... не съм се интересувал, мисля че няма и да се заинтересувам.
Представяте ли си колко църковни свещички се продават по света? Бизнес за колко милиарда е това? Смятате ли че има някакъв реален ефект едно такова действие - палене на свещичка и молитва?
Поне моето тълкуване е че и тия неща които дискутираме в последната страница са подобни - капани за наивници, за вярващи. Да, ако ви кефи, ако имате нужда от някаква "патерица" с която да си помогнете при решаването на някакъв проблем - ползвайте я. Но да обяснявате на другите че именно свещичката е причината желанието да ви се сбъдне, или че именно думата която сте изрекли е повода водата да замръзне по някакъв си по-странен начин, или че въртенето на водата или въздуха центростремително или центробежно е причината да се разболеете или да се почувствате по-добре ... наистина е смешно. Преди векове хората са мислели че са благословени или че са ги урочасали, сега явно с напредването на техническия прогрес и тези неща почват да се модернизират и технологизират. Явно щото дори и бабата от село вече "не кълве" на една свещ и една молитва ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия