Автор Тема: Карашик и калабалък  (Прочетена 13572 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 953
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
Re: Карашик и калабалък
« Отговор #150 -: Вчера в 08:06:37 pm »
....... Хаука ? :)
Уот ис дис?????
Хас кар му кар.....  ;)   менгянино....  :D

Слушай сега, Горелчо,
не е лесна моята, де ти разправям тия неща, дато баща ти ги е набивал в твърдата глава, а ти си се правил на по-голям професор от професора. Държал съм над 100 изпита при професори и комисии от такива, винаги съм си имал приказката с тях и са ме уважавали за позицията ми ей по тия въпроси дето тука дискутераме.

Никак не е случайна полемиката ми с теб, нищо не става без волята на Господ - всичко е от него Исус Христос. Приеми, че за съм просто един негов инструмент.
Баща ти се радва, че аз съм неговия заместник сега, защото ти винаги ще си останеш неговия син, колкото и да си калпав, колкото и да си некачествен.  :)

Въпреки, че си изневерил на семейната традиция и си преминал на отсрещния бряг по идеология, все пак аз те уважавам, защото родителите ти са били преподаватели - респект, и си сукал от червени петолъчки, преди да си се озъбил на баща си. Осъзнай се. Идват времена ще ти трябва партийния билет и трудовата книжка от ДС, сигулен съм, че не си ги изхвърлил или запалил пред Народното събрание  :). Обещавам ти, ще помогна утрешния ден, да те реабилитираме.

Цяла Източна Европа ще са окаже в сферата на влияние на СССР2.
Аз съм от бъдещото управление на страната.  ;) - подмазвай се....  ;)

Дистанцирай се от пловдивския потомствен фъшиС, той е най-скиртата лимонка та Сорос у форума - крадец на винкели.  :)
За него прошка няма да има....

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 748
« Отговор #151 -: Вчера в 08:34:41 pm »
Аз съм от бъдещото управление на страната.  ;) - подмазвай се....  ;)
Ей, патладжан... теб поради некадърност та уволниха от управлението на един форум... тръгнал държавата да управлява...

Цяла Източна Европа ще са окаже в сферата на влияние на СССР2.
Първо да извади подводницата от дъното на пристанището в Новоросийск тоя СССР2, после да гледа към Източна Европа... :)

А,да... и да си прибере продъненото корито от Бургаския залив, че не е ясно кога ще потъне :)

• Много Напреднал
« Отговор #152 -: Вчера в 08:50:03 pm »
Джон Миршаймер
Нека американец да ви го каже.
Не са всички американци са пропагандни идиоти. Има и много обективни и нормални люде.
Чуйте го от него:

<a href="https://www.youtube.com/v/LGPwAPZts0o" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/LGPwAPZts0o</a>

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 4 635
  • Vae victis !
« Отговор #153 -: Вчера в 08:58:04 pm »
Алтернативно надарения?:

- Кефехте ли се на ударите по Руските енергийни обекти?
- А Устайна остана ли без ток и енергетика? Самите си признаха: още 2-3 удара и сме окончателно out of range!
- Нещо гръмнало kid. Ако това беше подводница със всичките си оръжия, щеше да отнесе цялата бухта!
- И понеже опряхте до пиратството, то черноморските области ще ви ги вземат.
- На всяка ваша гайка с обратна резба получавате огромен прав болт!
- Упс, имате пари само до пролетта. Конфискувате активи? Краднатото няма да отиде в Усрайна... То ще отиде за еУропското ВКП, което ще ви излезе златно! Даже мога да ти докажа защо, но не си правя гаргара с здравия разум.

• Много Напреднал
« Отговор #154 -: Вчера в 09:14:28 pm »
Нека американски специалист да ви каже, какво ще се случи при присвояването на 300 милрд чужди пари на Русия, не да го чувате от някакви "комунисти".
Нали си ме знаете - аз обичам американските източници, черпя от източниците на врага.

<a href="https://www.youtube.com/v/Tz6GjftHdpo" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/Tz6GjftHdpo</a>

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 4 635
  • Vae victis !
« Отговор #155 -: Вчера в 09:19:49 pm »
Нека американски специалист да ви каже, какво ще се случи при присвояването на 300 милрд чужди пари на Русия, не да го чувате от някакви "комунисти".
Едва ли ще ги вземат!
Хората на Тръмп тия дни обясниха на евро-геювити, че ако краднат, ще краднат неговите пари!
Които е договорил с Путин как ще се харчат...

М'а к'во разбираме ние, не сме завършили зидаро-мазаческият институт  :-X