Автор Тема: Карашик и калабалък  (Прочетена 12290 пъти)

Активен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 952
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
Re: Карашик и калабалък
« Отговор #135 -: Вчера в 10:08:43 pm »
Горелката,
е отраснал в комунистическо семейство, има комунистическа закалка, цуцал е от червени петолъчки, изхранван е бил със заплати на комунисти, в училище става комсомолски секретар, не щото е бил по-умен от другарите си, а защото е син на преподаватели и комунисти, иначе видно си е бил простоват.  ;)

След като завършва средното училище, той не искал да учи, както смятали неговите родители, които видно са били трудолюбиви, свестни хора, загрижени. Твърдата шопска глава казала - НЕ, аз съм си умен и така, на мен образование не ми трябва, да ходят да учат баламите и глупаците.

Понеже не ставал почти за нищо, освен за обща работа, баща му го уредил на работа в Държавна сигурност. То нямало щат по принцип, но в ония комунистически времена скалъпили един щат специално за сина на професора, там си е играл реално с компютри, за 2 ст. работа не бил свършил.  :)

Но и тази "тежка" работа не му харесала, напуснал, но разбрал, че сгрешил, защото в реалния живот трябвало да бачка, не да си клати краката, като в ДС, като Михаил Кузмов в БАН, който реално там е бил на курорт със заплата.

Не стига че е с комунистическа закалка, не стига че бил комсомолски в прогимнациалния курс, не стига че е от ДС, но е и АТЕИСТ, и много се гордее с това, присмива се на вярващите и смирените.  :)

Активен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 249
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #136 -: Вчера в 10:18:44 pm »
За тебе странна, за мен закономерна.
Изпълняват си преданието (да не се бърка с писанието!) хората.
Какво пише в Тора-та?
Не вкарвай чужденеца в своя бит традиции и обичаи... Просто е.
Между тях нямаш работа.

Апропо има кухи лейки, които казват, че Христос бил ходил в Тибет, там се учил на знания и пр.
Няма такъв филм!
Не го ли виждат от малък да ходи с баща си (Йосиф) в Синагогата,
няма да му дадат там да каже: гък!

Какво остава там да проповядва!!!

П.п. Защо ние си правим гаргара с нашето Предание, това вече е въпрос с повишена трудност.
Абе то да ти кажа това, че нас неюдейте не ни пуснаха вътре не е толкова странно. Ама това от линка вече е доста странно
https://dnes.dir.bg/politika/rumen-radev-zapali-parvata-svesht-na-hanuka-v-tsentralnata-sofiyska-sinagoga-snimki 

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 748
« Отговор #137 -: Днес в 06:26:19 am »
П.п. Защо ние си правим гаргара с нашето Предание, това вече е въпрос с повишена трудност.

Вероотстъпици, милорд...

Патладжана, ти адвентист ли си или от Свидетели на Йехова? Че ги гледам от ма'алите си падат по такива странни църкви...

Активен EDM electronics

• Много Напреднал
« Отговор #138 -: Днес в 08:59:02 am »
Другарки и другари,
Перхидроления мустак с патладжанените венци от София  :),

"Демокрацията" освен всички друго пагубно за народа, докара и сектите и то най-вече от САЩ. Те ни заразиха с духовните си паразити, пуснаха жилото с отровата си в нашия духовно-нравствен организъм с техните секти и български духове със слаба духовна имунна система са заразиха и погубиха душите и телата си.

Един ден рекапитулацията на ситуацията ще изведе статистиката на щетите от дослука ни с американците - палачите на нацията ни в широк смисъл....

Тук може да видите един голям кютек, но не толкова голям, колкото на мене ми се иска  :), как ощетени български будни граждани от Бургас, защитават душите на децата си от американската секта "Свидетели на Йеехова".

Вижда се чупене на глави и с право, така и трябва, малко е това, на мен не ми стига. Когато държавата е абдикирала от задълженията си, народа взима прякото упражняване на властта в свои ръце. Така скоро ще се роди и "Народният съд", който ще изкопае една 2-ра дупка в софийските централни гробища.

Браво на тези българи, има все още надежда за спасение от американската зараза:

https://www.tiktok.com/@dimitarvalchev_01/video/7583350269946236182

Тази секта е вербувала деца от Бургас, карала ти е да се самоубиват, иначе щяло нещо много лошо да се случи на родителите им. Едва са спасили няколко деца от самоубийство.
Сектата е американска на САЩ!

Трябва да се възстанови концентрационния лагер в Белене, да се отворят урановите мини и всички врагове на народа, там да бъдат закарани и както казва Ипотякона Атанас Стефанов от София - там да се хранят, там да спат, там да живят, там да бъдат погребани, братя и сестри българи:

https://www.tiktok.com/@atanas.stefanov11/video/7522900104966065430

Примерът им ще държи настрана всеки дръзнал да краде душите и телата на българския правословно-християнски народ.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 531
« Отговор #139 -: Днес в 09:00:49 am »
Чета, чета, гледам поколението gen-z в акция, в нашия форум (ако е наш)! Даже и Коцето! И кво ся? Ш трее май за кокорчо да гласуваме. Само какъв живот ще настъпи! Ще приемем Истанбулската конвенция, ще обучаваме децата на гейщина, и все такива "радостни" събития? ЕДМчо ще водещ, и на всеки отклонил се ще раздава шутове!

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #140 -: Днес в 09:30:30 am »
... Ипотякона Атанас Стефанов от София

Мечтата на младежа - менте поп с дънки, Йоло Денев, безсмъртния полк, байрака с петолъчката и байчото от ВиК-то с гащеризона...

И после се чудим що държавата ни е на нивото на африканските демокрации...

П.С. 90-те години имаше един поп в СДС-то... Фори Светулката... млад си, не си го виждал. Тоя ми напомня на него

Активен Радико

• Много Напреднал
« Отговор #141 -: Днес в 10:39:41 am »
Другарки и другари,
Перхидроления мустак с патладжанените венци от София  :),

"Демокрацията" освен всички друго пагубно за народа, докара и сектите и то най-вече от САЩ. Те ни заразиха с духовните си паразити, пуснаха жилото с отровата си в нашия духовно-нравствен организъм с техните секти и български духове със слаба духовна имунна система са заразиха и погубиха душите и телата си.

Един ден рекапитулацията на ситуацията ще изведе статистиката на щетите от дослука ни с американците - палачите на нацията ни в широк смисъл....

Тук може да видите един голям кютек, но не толкова голям, колкото на мене ми се иска  :), как ощетени български будни граждани от Бургас, защитават душите на децата си от американската секта "Свидетели на Йеехова".

Вижда се чупене на глави и с право, така и трябва, малко е това, на мен не ми стига. Когато държавата е абдикирала от задълженията си, народа взима прякото упражняване на властта в свои ръце. Така скоро ще се роди и "Народният съд", който ще изкопае една 2-ра дупка в софийските централни гробища.

Браво на тези българи, има все още надежда за спасение от американската зараза:

https://www.tiktok.com/@dimitarvalchev_01/video/7583350269946236182

Тази секта е вербувала деца от Бургас, карала ти е да се самоубиват, иначе щяло нещо много лошо да се случи на родителите им. Едва са спасили няколко деца от самоубийство.
Сектата е американска на САЩ!

Трябва да се възстанови концентрационния лагер в Белене, да се отворят урановите мини и всички врагове на народа, там да бъдат закарани и както казва Ипотякона Атанас Стефанов от София - там да се хранят, там да спат, там да живят, там да бъдат погребани, братя и сестри българи:

https://www.tiktok.com/@atanas.stefanov11/video/7522900104966065430

Примерът им ще държи настрана всеки дръзнал да краде душите и телата на българския правословно-християнски народ.
Струва ми се, че ти или този от който черпиш информацията "малко послъгвате"  тази секта "свидетелите"  никога не са призовавали към самоубийство. Имат разни недобри учения като това, че отричат кръвопреливането. Но не и самоубийство. Водил съм много "ожесточени спорове" с техни представители. Разбрал съм доста за тяхното учение.

Активен EDM electronics

• Много Напреднал
« Отговор #142 -: Днес в 10:52:57 am »
Струва ми се, че ти или този от който черпиш информацията "малко послъгвате"  тази секта "свидетелите"  никога не са призовавали към самоубийство. Имат разни недобри учения като това, че отричат кръвопреливането. Но не и самоубийство. Водил съм много "ожесточени спорове" с техни представители. Разбрал съм доста за тяхното учение.

Преди да говориш глупости, гледай клипа и то докрай.
там свидетели казват тия неща, не си ги измислям и не лъжа.

Ама преди да твърдиш нещо, бъди подготвен, не какво ти се искало.

А относно вярванията ти - аз не мога да повлияя. Ти си вярвай в каквото си щеш, аз вярвам на ушите и очите си.

Активен EDM electronics

• Много Напреднал
« Отговор #143 -: Днес в 11:34:17 am »
Изказването на Хенри Кисинджър - бащата на съвременна успешна САЩ, идеолога на САЩ, изключително умен и начетен човек,

ДЪЛБОКО БЪРКА ВГЪЗЪ !

на евроатлантика и русомраза. Направо, като го чете и бяга, като дявол от тамян, не иска да го е чел и знае, заравя си тъпата пача в пясъка.

Накрая той каза:
Може би най-великото престъпление, което ние извършихме е че убихме ХОМО СЪВЕТИКУС.

А ходете сега на гей-паради и си давайте децата на гей-бракове ваща верица соросоидна и проста........

https://www.tiktok.com/@luna195207/photo/7581981489223535894

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #144 -: Днес в 05:05:28 pm »
Струва ми се, че ти или този от който черпиш информацията "малко послъгвате" 
Червените сър, във всички и във всичко, навсякъде търсят врагове! Свидетелите не са особено читава организация, но са доста многобройни по света. Могат да се охарактеризират като тоталитарна структура! Те са забранени в Русия от 2017г. защото няма как две тоталитарни структури да виреят на едно място! Твърди червени принципи!

Активен EDM electronics

• Много Напреднал
« Отговор #145 -: Днес в 05:20:18 pm »
Червените сър, във всички и във всичко, навсякъде търсят врагове! Свидетелите не са особено читава организация, но са доста многобройни по света. Могат да се охарактеризират като тоталитарна структура! Те са забранени в Русия от 2017г. защото няма как две тоталитарни структури да виреят на едно място! Твърди червени принципи!

Да нападнеш Венесуела със самолетоносачи, да й арестуваш танкера за петрол е демокрация - върха на демокрацията. В тази демокрация се е родила, цъфти и вързва твоята тоталитарна секта "Свидетели на Иехова" - Путин бил виновен, че не ги пуснал да си развяват кона в СССР2, щот щели да му правят конкуренция на диктатурата.

Активен Радико

• Много Напреднал
« Отговор #146 -: Днес в 06:06:49 pm »
Преди да говориш глупости, гледай клипа и то докрай.
там свидетели казват тия неща, не си ги измислям и не лъжа.

Ама преди да твърдиш нещо, бъди подготвен, не какво ти се искало.

А относно вярванията ти - аз не мога да повлияя. Ти си вярвай в каквото си щеш, аз вярвам на ушите и очите си.
Малииии  ЕДМ като чета какво пишеш и сериозно се замислям. Най голямата разлика в мойте убеждения спрямо убежденията на "свидетелите" това което най много съм критикувал у тях... Да не вземе пък да се окаже, че те са  били правите. Мммдаа сякаш трябва да намеря някой от тях и да им се извиня.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #147 -: Днес в 06:06:51 pm »
Нито е моя, нито имам нещо общо! Но ти дори обожествяваш един диктатор!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 4 633
  • Vae victis !
« Отговор #148 -: Днес в 06:20:34 pm »
И шо ке прайм сегА?
Зельенъский се отказа от НАТО?!
Абе стягайте момчетата за фронта!, демокрацията е в опасност!

https://rutube.ru/video/a17f07c67d86dce01200bc3acfa7914d/

Украинский фронт - Зеленского прогнули на НАТО. Угроза окружения Гуляйполя.

П.п. Гледаме внимателно и с разбиране, Бил Клинтън ще ви обясни защо...

Bonus: https://rutube.ru/video/dc5cb3d7af1f3538a24b77d2ef1c5cc7/

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #149 -: Днес в 07:04:25 pm »
Изказването на Хенри Кисинджър - бащата на съвременна успешна САЩ, идеолога на САЩ, изключително умен и начетен човек,
Ориентираш се към празнуване не само на 4-ти юли, ами и на Хаука ? :)