Автор Тема: Терапията срещу рак на Д-р Герсон  (Прочетена 30664 пъти)

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 200
  • Amanita muscaria
Терапията срещу рак на Д-р Герсон
« -: Септември 08, 2012, 09:38:52 pm »
Dr. Max Gerson (1881-1959)

Още в началото на миналия век е открил уникален метод за лечение на най-тежкото заболяване - рака, като по-късно разбрал, че този метод лекувал почти всички заболявания.

Терапията на д-р Макс Герсон се радва на забележителните 42% от пациентите, повечето от които в краен стадий на рак. Към края на живота си, след много години успешна практика в клиниките си е написал книгата "Healing the Hopeless". Днес дъщеря му управлява клиниката им в Мексико, която лекува рак само с диета от плодове и зеленчуци и витамин С.

Сайтът на Gerson Institute: http://gerson.org/gerpress/
Филм "The Gerson Miracle (2004)" http://www.star07.in/videogallery.php?video_id=147
Книгата "Терапията Герсон" на български: http://www.book.store.bg/p70643/terapiata-gerson-sharlot-gerson-mortyn-uokyr.html

Лечебната програма „Герсон” предоставя един съвършен хранителен режим за превенция или лечение не само на рака, но и на голяма част от 1500-те известни дегенеративни заболявания, сред които са туберкулоза, диабет, мигрена, сърдечносъдови заболявания, артрит, кожни заболявания и множество други застрашаващи живота болести.

Терапията „Герсон“ стимулира метаболизма и елиминира токсините. Тя възстановява бавно и постепенно очистващите функции на черния дроб и бъбреците.

Терапията представлява подобие на тази на Лидия Ковачева с тази разлика, че се консумират по 3,5 л сок на ден от плодове и зеленчуци. Прочистване на черния дроб с натурално кафе. Никакви животински храни!

Д-р Герсон успява да емигрира от фашистка Германия в САЩ. Там прави своя клиника и лекува тежко болни почти винаги успешно. Това не се харесало на фармацевтите. Герсон е бил отровен с арсеник.
« Последна редакция: Ноември 05, 2012, 01:34:24 am от altium »