ЕДМ-чо, лъсна ли дедовите саби и пищови? Фюрера ти те призовава:
Първо:Ти нали сега разбра, че тия пръдни - аз съм суфиенец и това ми дава всяческо предимство, не върви?

Затънал си в калта яко, ежедневието ти минава на село у най-грозните места - мандри и цигански махали.
Второ:Ще ти кажа една статистика, която не знаеш за твое "успокоение".
През 2025 г. 450 000 доброволци са се записали за СВО, като повечето оператори на дронове. Ведно с тия от предходната година има окомплектовка на контрактици към днешна дата, обучени, готови за бой 700 000 бойци, чакащи на педал в Русия, като имаш предвид, че цялата руска групировка в момента на СВО е 760 000 военни срещу 800 000 украинци.
Ако имаш фантазия, отговори си, ако ей сега тия чакащи 700 000 ги влеят в редовете на СВО и станат общо над 1,5 мил, ко ши стани?

А ма тя целта не е боя да приключи за 1 седмица, защото с СВО се решават други цели, не е генералната цел Украйна, ама е трудно тъпи системи да го разберат и после осъзнаят. Ще го усетят така или иначе по стържещия стомах в бъдеще.
Трето:Аз моята бойна енергия ще я оползотворявам у нас. И тук ще има СВО.

Примерно мога да помогна на Руди, да преобразуваме Парламента в спортна зала за Кеч-Мания Кютек, да плющим един по един тия отумбачени торби или мешки с лайна народни представители от 37 годишното статукво, които не се сменят, все същите.
Четвърто:Искам да напомня твоя солташак -
Кузмов, и той родом от селата, като тебе

, е гласувал винаги за пратии, чийто лидери са от педераст на горе и педофили. Примерно Божанков, Кокора, Свирчев и оня ден оня директор на училище от същата партия - педофил поставил камери в тоалетните на момчетата на им гледа на децата гениталиите.
Гласува и за
Винету, който вече повече от 20 г държи властта в държавата и има досие - заподозрян в педофилия с групово съучастие, крадец на коли от Чехия през 90-те, поръчков убиец, мутра, крадец и изнасилвач.
https://www.tiktok.com/@dimitarnaydenov55/video/7581779871655857430Михаил Кузмов гласува все за такива. И той като тях нищо не е работил още когато е бил в БАН. Клатил си е краката михлюза му с михлюз.

Държавата, комунистите му давали пари за да не работи, той ги плюе вече 37 г. неблагодарника. Храни куче да те лае.

Е как ще се оправи тази държава - гнездо на престъпници, тежки криминали и диктатори.
Не става, като се обвинява Путин.
Фашагата вика дръжте крадеца...