Автор Тема: А знаехте ли, че/защо....  (Прочетена 132543 пъти)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 482
  • Vae victis !
Re: А знаехте ли, че/защо....
« Отговор #450 -: Октомври 19, 2025, 10:50:21 pm »
Не ми крещи с тия големи букви. Така дявола чете Евангелието.

"Надявам се схващаш, че това вече покана за преговори, и че жужето е готова да се търгува. "

Надежди говежди. А останалият текст много услужливо го пропусна, нали? Особено началото.
Лично аз не виждам нищо осъдително в менкането на малко територии,
щом това ще доведе до краха на НАЦИСТКА Усрайна...

Апропо, целите на СВО-то никой дори не заеква/намеква, че са променени.
Какви ли бяха?!
Аайц?!
Айнцу-цвайнцу-дрън!
?

П.п. Комунизма си отива, спете спокойно деца...

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 643
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #451 -: Октомври 19, 2025, 10:51:42 pm »
juliang, Забелязвам, че изпитвате огромно удоволствие да наричате руснаците "орки", което е изключително елементарно. Честно казано започва да пи писва от твоето "плоско" присъствие в този форум и ако не си способен да преразгледаш перманентното си присъствие в този форум, ще се възползвам от възможността да лиша форума от твоята персона. И без това провокативните ти коментари са доста излишни.
Същото се отнася и до четящия и очевидно силно повлиян от всички медии на "United Media" Кузмов. Не мога да приема като достоверен, който и да било източник на информация, представляващ собственост или е финансиран от "Юнайтед Груп" която е с мажоритарен собственик американската инвестиционна компания KOHLBERG KRAVIS ROBERTS&CO с председател на борда бившият шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс.

Отправям и последно предупреждение към EDM и Vitan. Престанете да пълните форума с ненужна информация и лични нападки.

Всички имате 3 дни да коригирате присъствието си в този форум. 

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 686
« Отговор #452 -: Вчера в 05:03:52 am »
Не мога да приема като достоверен, който и да било източник на информация, представляващ собственост или е финансиран от "Юнайтед Груп" която е с мажоритарен собственик американската инвестиционна компания KOHLBERG KRAVIS ROBERTS&CO с председател на борда бившият шеф на ЦРУ Дейвид Петреъс.
Като един f***чекър бих искал само да отбележа че KOHLBERG KRAVIS ROBERTS&CO не е мажоритарен собственик на
Юнайтед Груп от 2019 година... :)
https://united.group/bc-partners-completes-acquisition-of-united-group/

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 453
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #453 -: Вчера в 11:46:15 am »
Аз предлагам /сериозно/,
мен, Белия и най-вече Кузмов/винкела  :)/,
да ни забаниш завинаги, не временно!

Иначе давам обещание, че сакъза им ще стрича най-малко, заради русомразията им и занапред. Тия мавзолеи ха са си подали малко главите над водата и аз съм им ги потопил обратно - въздух да не могат да си поемат, докато пусне бяла перушина:)

Примерно на мен забанването ще ми освободи много време в което да мога да работя над финансовото си състояние по-плодотворно  ;), а на тия двамата буквално ще им вземе живота, тя няма какво да правят, нямат хобита, развлечения, само аз съм им развлечението - ще изпаднат в депресия и самота, животът им ще загуби смисъл, ще посегнат на живота си.  :)

Белия да се връща да мести бордюри в неговия форум, който той лично фалира. За никакъв чеп не става тоя, той е опропастил цял форум, опропасти и тоя. Когато го нямаше тук нямаше дрязги на политическа основа.

А Кузмов/винкела/, когато пусна нещо техническо, авторско, той призовава колегите, че било менте. Злобата му и омразата обаче не са ментета.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #454 -: Вчера в 03:46:34 pm »
Да свършим работа на f***чекъри-те:

1. Зеленски го посрешнаха и изпратиха като все едно някакъв нов работник в Белия Дом.

2. Даже "пресконференцията" за изпроводяк беше зад 2-рата ограда на въпросният Дом.

3. Що Тръмп псува и вика на срещата със Володимир Зельенъский? Преди да му дадат
томахавките, янките поискаха целите в Русия, по които ще се стреля.
И дедо Дони веднага схванал, че тоя не иска никакъв мир, а да въвлече USA във война с Русия.

4. Термоядрена при това, защото Путин предварително му обясни, че няма да хвърлят боб, дали томахавката е термоядрена или не.
Ще се включи автоматиката, ще литнат ракети, Посейдони, Бели лебеди и как си му е реда... И нещо, наречено Мъртва ръка ще се задейства тоже! F***чекър може да оцелее, ама.а..а някъде в Южното полукълбо или Сибир (евентуално).

5. Уго Чавес национализира нефта на Венецуела и каква наглост!, продаваше го на китайците. Сегашният президент прави същото, не случайно нобелова лауреатка за мир беше направена венецуелка, 100% чедо на янките - за "приватизация" на богатствата на Венецуела.
А рафинериите на янките са заточени под тази марка тежък венецуелски нефт. Томахавки ще трябват. За Ишраиль тоже ще трябват.
За Тайван па да не говорим.
От стара коза яре е дедо Дони, не мож го финтира току-тъй!
Демокрация има да носи на Света човека, тежка мисия е това!

6. На срещата със Зельенъский министърът на войната (така вече се нарича) бил с вратовръзка, която в интернет върви като: вратовръзка с флага на Русия.

7. Има и още писане, за нашенският "елит" + пудели, но по-добре да им дойде изневиделица!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #455 -: Вчера в 07:58:23 pm »
Кибердеревня , 1 серия , Привет фром Марс

https://rutube.ru/video/9300ad3af61be3c074c6a331a00757d4/

Има много серии  8) :D Лесно ще ги намерите...

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 754
« Отговор #456 -: Вчера в 10:15:40 pm »
Всички имате 3 дни да коригирате присъствието си в този форум. 
[/color]
Как по точно, и какво точно да коригираме? Може би мнението ми трябва да съвпада на 100% с модератор и администратор, ако това е точно!

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 453
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #457 -: Вчера в 11:14:41 pm »
Как по точно, и какво точно да коригираме? Може би мнението ми трябва да съвпада на 100% с модератор и администратор, ако това е точно!
Защо го увърташ,
Защо не признаеш,
Че не Путин, а Хитлер е семейният ви духовен водач и кумир,
като наследствена черта?

Защо се стискаш?