Автор Тема: А знаехте ли, че/защо....  (Прочетена 121762 пъти)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 463
  • Vae victis !
Re: А знаехте ли, че/защо....
« Отговор #405 -: Октомври 14, 2025, 02:03:18 pm »
Той Белия е пак цвете за мирисане,
твърдоглав е не щото е шоп, той не е шоп, индоевропеец е от село :)
Ето на високо ниво доказателства за загниващият Запад
(тъй де, ако къщата ти е от талашит, няма ли да изгние?!):

https://ok.ru/video/9346720336473

Загнивающий Запад: миф или правда? — Самые шокирующие гипотезы (04.02.2025)

За мръсотията, плъховете и масовата наркомания EDM и аз вече дадохме маса видеа.
Още само срещу заплащане....
Или срещу още уникална някоя тъпня.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 671
« Отговор #406 -: Октомври 14, 2025, 02:35:34 pm »
Загнивающий Запад: миф или правда? — Самые шокирующие гипотезы (04.02.2025)
Един заблуден от западната пропаганда ватник разказва за живота си в загниващия запад. Тук се качва на опикания влак: https://youtu.be/DjcQ2V-ot4A?t=1430
Тук па взел маршрутката: https://youtu.be/5g7QuVFDnG8?t=1418

Един друг пак така измамен от западната пропаганда ватник се качва на "буханката" за да отпътува на почивка до Байкал :) https://youtu.be/-8J1PUX0PkU?t=2661

А някакви съвсем неблагонадеждни отишли на Запад за да ровят в изоставени клетки за лични вещи, които се пускат на аукциони: https://youtu.be/nwolMGlQ49k

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #407 -: Октомври 14, 2025, 07:34:51 pm »
Случая, в който можеш да прочетеш мислите на човек... :)

"Тоя с'я защо ми ги разправя тия приказки от 1001 нощ? Сериозно ли си мисли, че му вярвам?"

Ма и това фотожурналистите са големи гадове... такъв ракурс да изберат... :)

"Отлагаме изпепеляването на Вашингтон поради неблагоприятни метеорологични условия":

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #408 -: Октомври 14, 2025, 08:02:24 pm »
Случая, в който можеш да прочетеш мислите на човек... :)

"Тоя с'я защо ми ги разправя тия приказки от 1001 нощ? Сериозно ли си мисли, че му вярвам?"
Личи си старата ченгеджийска школа. Хуцпа и ходене по нервите...

П.п. Дипломатическата работа не е проста, още по-малко за прости хора.
И още 100 тона неща, но като за дърти индоевропейци - толкозз!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #409 -: Октомври 14, 2025, 09:40:56 pm »
Личи си старата ченгеджийска школа. Хуцпа и ходене по нервите...
Радвам се че оценяваш поготовката ми. Не съм като някои аматьори тук, де само обясняват как го вкарват на 2 ката.

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 442
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #410 -: Октомври 15, 2025, 09:09:41 am »
Политико-идеологическо уравнение:  :)

Тъп кът галош + кух кът лейка + прос кът гъС = Евроатлантик  :D

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #411 -: Октомври 15, 2025, 08:45:26 pm »
Не си продавайте къщите на село! До две години за западноевропейците животът в България ще е лукс, а нашите селски имоти – злато

https://toppresa.com/396889/%d0%bd%d0%b5-%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d1%8a%d1%89%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%be-%d0%b4%d0%be-%d0%b4%d0%b2%d0%b5

• Много Напреднал
« Отговор #412 -: Вчера в 09:38:26 am »
Искал източници......
Ето ти източници: https://www.tiktok.com/@shali1172/video/7560986745953717511

Чуй го от американец специалист по Източна Европа, назначен за копой-контрольор в правителството на Елцин, който познава много добре характера на Русия и САЩ.

Той да ви даде обяснението на генезиса на конфликта в Украйна, не руснаци да ви го казват.
Ама няма просто какво да кажеш, ще си премълчиш. Няма да ти е приятно, да чуеш истината, различно от това което те облъчват нашите медии в които канят само мижитурки.

Знаете ли, направило ми е впечатление, че най-кресливите представители на евроатлантизма и дето си бият чекии на американското знаме и се празнят, са една пародия на мъже. Страшни отвратителни, мазни мишки, пундьофци, мекошави гъзоблизци и слуха, че понеже крадат пари от Запада и за благодарност Б. Борисов им поставял тест за изпитание в признание - ебял жените им, като те му ги карали лично, съм склонен да вярвам. Не знам колко е жълта тази новина, но тия мижитурки за пари са готови и бъбреците на децата си да продадат, не само родината. Пример за евроатлатически мижитурки: Жельо Желев, Плевналиев, Кирчо, Кокорчо и безброй други долни подлоги, с кеф да им разбие човек мутрите.

Скоро евроатлантически отрепки, ще ви наритаме, скоро.
Няма да ви има по централните медии, във форума отдавна съм ви наел, кът трудовашка количка на байр. Цели 35 г. ви слушаме русомразията и плюенето по комунизма, а вие сте едни съсели.

Той няма трица у гъзъ си, капиталист бил.
Позна ли съ евроатлантическа отрепко?
Ша мълчиш кът бит евроатлантически педераст....

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #413 -: Вчера в 10:11:17 am »
Още в древна Гърция са знаели, че демокрацията на практика е... олигархат!

Димчо Димчев: С резолюция на НАТО се слага пирон в ковчега на демокрацията

https://mediamall.info/news/dimcho-dimchev-s-rezolyuciya-na-nato-se-slaga-piron-v-kovchega-na-demokraciyata-51892news.html

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 745
« Отговор #414 -: Вчера в 10:44:32 am »
Да пожелая блаженство веруюшчих, и много много търпение! Много повече от 4 години!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #415 -: Вчера в 12:33:16 pm »
Искал източници......
Ето ти източници: https://www.tiktok.com/@shali1172/video/7560986745953717511

Чуй го от американец специалист по Източна Европа, назначен за копой-контрольор в правителството на Елцин, който познава много добре характера на Русия и САЩ.

Той да ви даде обяснението на генезиса на конфликта в Украйна, не руснаци да ви го казват.
Ама няма просто какво да кажеш, ще си премълчиш. Няма да ти е приятно, да чуеш истината, различно от това което те облъчват нашите медии в които канят само мижитурки.
Търся видеото в оригинал, защото доколкото успявам да хвана има доста разминаване между това което говори, и това което се превежда. Засега не мога да го намеря, но ще продължа търсенето.
И щом смяташ Сакс за такъв специалист, можеш да изгледаш това негово интервю: https://youtu.be/UiNwxAwi_SM
и да ми кажеш дали одобряваш това което казва за присъединяването ни към еврозоната, за ваксинацията, за пътя на България като цяло? :)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 745
« Отговор #416 -: Вчера в 01:37:15 pm »
Още в древна Гърция са знаели, че демокрацията на практика е... олигархат!
За първи път срещам толкова глупаво определение на демокрацията!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #417 -: Вчера в 02:07:56 pm »
Древна Гърция:

Тирания/Деспотизъм
== Деспота се съюзява с народа срещу олигархията.
Демокрация == Олигархията се съюзява с народа (срещу деспота) и управлява от негово име, но за своя полза.
Анархия == няма да обяснявам какво е.

Народа НИКОГА сам не е управлявал. Азбучна истина. Затова си има управляващи... във всички времена,
изключая най-най-древните.

П.п.
Нима в "демократична Америка" не управлява олигархията? Сиреч тия, които печатат парите + новите IT олигарси?!
Или управлява народа?!
Д,Б!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #418 -: Вчера в 03:31:38 pm »
Народа НИКОГА сам не е управлявал. Азбучна истина. Затова си има управляващи... във всички времена,
изключая най-най-древните.
Хубаво е да провериш кой е бил "народа" в древна Гърция - кой е имал право да гласува примерно.
Аз лично съм категорично "за" да се въведе някакъв ценз за да може да определяш посоката в която да се движи държавата. Дали ще е имуществен, дали ще е образователен - нямам претенции. Но има хора, които не трябва да имат право да гласуват.

Единственото което знаят едни "тъмнозелени" съграждани на всички знаем кого е "Дай!". Но когато му кажеш "А ти какво даде?" почват да се скатават.

И да няма неразбрали - под "имуществен ценз" имам предвид човек да е платил някакви подоходни данъци примерно. Под "образователен" - да може да чете.

• Много Напреднал
« Отговор #419 -: Вчера в 03:44:28 pm »
Хубаво е да провериш кой е бил "народа" в древна Гърция - кой е имал право да гласува примерно.
Аз лично съм категорично "за" да се въведе някакъв ценз за да може да определяш посоката в която да се движи държавата. Дали ще е имуществен, дали ще е образователен - нямам претенции. Но има хора, които не трябва да имат право да гласуват.

Единственото което знаят едни "тъмнозелени" съграждани на всички знаем кого е "Дай!". Но когато му кажеш "А ти какво даде?" почват да се скатават.

И да няма неразбрали - под "имуществен ценз" имам предвид човек да е платил някакви подоходни данъци примерно. Под "образователен" - да може да чете.

Най-малкото ти имаш моралното и образователното право, да даваш мнение, кой трябва да определя посоката на държавата, като се има предвид позицията ти, да станем мултиорганен донор на Еврозоната.

Според законите на икономиката, ако дългът на една държава надхвърля 125% от БВП, то тя не само е фалирала, но и не може да излезе никога сама от фалита - Хитлер капут дет съ вика....

Повечето държави от Еврозоната са с най-малко 100% дълг / БВП, много по-зле дори от дълговата криза в САЩ, като там съотношението е 80%. Франция е на 130%, Германия над 100%, а Италия 150% - отдавна е в ранимацията на командно дишане и в мозъчна кома.

Сега искат ние да влезем, защото нашият дълг е все още 40%, но се увеличава геометрично с 500 мил. НА СЕДМИЦА!
Т.е. смотания евроатлантик с плиткия мозък, необразования, държи ние да станем кредитори на дългови облигации на Франция и Италия, които никога няма да ни осребрят, защото сигурно ще фалират, вместо да се отърве държавата от пикливото евро и да купи инвестиционно злато чрез ЦБ.

Толкаво тъпа система си, че думи нямам да опиша, затова и нямаш 2 лв. настрана в джоба си.

Трица няма у гъзъ си, акъли за финанси дава и политика.