Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Защо точно до Марс?
Maistora52:
Ако е ирония - добре!
--- Цитат на: atos в Януари 30, 2017, 04:49:52 pm ---Евалла...Масторе ;D
Горният цитат (ама хич) не е израз на догматично мислене!
Добре, че изобретателите на
--- Край на цитат ---
Ама ако е сарказъм - става гадно!
Няма догми в мойто "кофе"... ни една... иначе въобще да не съм се захващал с постулатите на Фарадей и Компания Следовници - че магнитният двигател е невъзможен!
- щот аз без да искам и без да съм изчел формулите на Максуел - май го направих!
Иначе НЛО има мно-оо-ого отдавна! - остава да поправят абревиатурата на ИЛО - Идентифицирани Летящи Обекти! - и как така тия вътре остават живи при тия абсурдни завойчета под прав и остър ъгъл... ама това е"друга ракия" ... не е "мармалад"!
Радико:
Стивън Хокинг ни предупреди преди време в едно интервю, че ако човечеството не се расели из космоса в най скоро време може да го смятаме за обречено. Много хора очевидно сме на същото мнение от доста отдавна, преди това интервю. Факта, че се дава гласност на въпроса с такава сила означава, че нещата "ножа" е много близо до кокала. Има достатъчно на брой ентусиазирани хора борещи се да поправят нещата на нашата планета. мисля, че не е голям проблем ако известен брой хора се занимават и с другата алтернатива, разселването. Все пак е изключително невероятно астероиди да уцелят едновременно и земята и Марс. А оня простак Мърфи е прав, че
--- Цитат ---Това което може да се случи все някога непременно ще се случи
--- Край на цитат ---
x_name41:
според документалния филм "Алтернатива 3" от поредицата "Научен доклад" на английската телевизия, в процес на разследване по безследното изчезване на няколко научни работници се установява възможноста те да са пратени на Марс през 1962г., дали е истина или лъжа можем само да гадаем...
https://www.youtube.com/v/jSDBl0FMX0s
Аtos:
Не е сарказъм, Майсторе, просто ми стана смешно, че точно ти, който публикува материала за изменение на пространството, времето и телепортацията толкова безапелационно отсече - " НЯМА и не може да има!"
Аз предлагам Иван Димов да изготви проект за комуна на Марс, поне там да се почне на чисто ;D ;D ;D
Иван Димов:
Проект има, следва реализацията. Но не за Марс, а за Земята.
А ако кацна с "летящата си чиния" в двора на Майстора, дали ще каже: "Е те такова животно нема!"?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия