Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Асиметричен трансформатор или грешка в теорията

<< < (12/16) > >>

montanar:
tranteev Имаш ли предположения какво друго ги свързва?

Радико:

--- Цитат на: tranteev в Юли 31, 2020, 11:49:47 pm ---Ако  имаш предавателна антена и във формата на тръба и приемна антена набутана в нея, едва ли само магнитните линии са брънката която ги свързва...

--- Край на цитат ---
Със сигурност ги свързват и други фактори, но при така направеното изследване другите фактори са елиминирани. Ако сложиш едната сонда на волтмера на едната намотка а другата сонда на другата намотка, тогава ще измериш влиянието на капацитета. В този случай обаче не.

Bat_Vanko:
Мунчоооо, най сетне си показа лицемерната физиономия:

--- Цитат на: montanar в Юли 31, 2020, 10:27:45 pm ---Едно кенче и в природата изхвърлено му се случва точно същото да не кажа че може доста по-гадни неща да му се случат за което на фона на това което аз правих и ще правя смятам че е много по-смислено - поради простата причина че отпадъчния алумиев хидрооксид остава концентриран и спокойно може да бъде ограничен. Че даже и полезен.

--- Край на цитат ---
Забележи това което съм подчертал в твоето изказване. Ето това се опитвам да ти кажа от самото начало. Но не, ти си от онези мизерници които си мислят че Българоя е буклукчийското кошче на Европа. И че тука е позволено да си изхвърляш буклуците където ти хареса. Заради такива мизерници като тебе вече нямаме живот в реките. Те не стават нито за пиене, нито за миене, нито за къпане. Още от началото те питам "как ще рециклираш отпадъка" а ти си мислиш само къде ще го изхвърлиш. Накрая просто ще излееш бидона в реката защото всички така правели.

montanar:
Направо съм вече без думи - прекланям се пред демагога на форума ;D

Ksurnev:
А може ли да се каже десиметриран трансформатор?
Ннн...Даааа...!
На съда всичко е ясно. Да влезе убития химик.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия