Справочници, схемотехника, теория > Обща схемотехника

35W HID ballast - схему

<< < (3/3)

juliang:
Tobo, направи разлика между "предлагам на вашето внимание схемата на ..." и "предлагам на вашето внимание Схемата на..." :) Същото е като разликата между "а пътя ми беше посочен от него..." и "а Пътя ми беше посочен от Него..." . Пътя и Него са единствените, неоспоримите и абсолютно истинските и правилните път и и човек. Тук вместо с главна буква ги пишем на руски в чест на ... знам ли... предполагам на Него, единствения неповторим Тариел Капанадзе, чиято "Схему" смущава съня на голяма част от пишещите. Не съм сигурен, заварих това положение като се присъединих в тази тайфичка.

Надявам се схвана - и смисъла, и хумора... :)

EDM electronics:
Знаех си, че темата е добра и нужна, и е видно, че търпи развитие в правилната посока.  ;)
Но почему автор темы сказал "СХЕМУ"?
Я думаю, что причина в том, что он часто общается на русском языке в российских форумах и так эта "схему" остается от практикования языка. Причина здесь не находится в культ Тариэла Капанадзе. Просто автор темы вдохновлен от российскими схемами. Они являются лучшими в мире.  :D

Все пак е по-добре и е по-приемливо да се употребява "схему", отколкото както е модерно по телевизиите и в по-големите градове, особено в София вместо българското "добре", високопарно да се рече О'кей - да се натърти и да се потрети!  ;D
Н'ачи кажеш ли О'кей,това автоматично те превръща в голям пич или пичка. Въобще човек, който е задминал западняците, ходил е много по чужбините, не крие, че разполага с пари и иска да покаже на българските селяци и задръстеняци, може и тъпаци, как се комуникира в обществото пичоуларски - да се знае кой - кой е, да се разграничи, си говори по този начин.  ;D

ppipilica:
Мдааа Схему е велика но щеше да е добре да има и някви данни за трансформаторите, е тва ни спира да я налепим и да сменим крушките на фаровете.

x_name41:
за сравнение прилагам pdf файл със подробна информация за подобен баласт, като от него може да взаимствате данните за трансформатора...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия