Автор Тема: План за колонизиране на Марс  (Прочетена 28013 пъти)

Неактивен Dedo pop

 • Активен
 • **
 • Публикации: 297
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #60 -: Февруари 22, 2017, 08:46:46 am »
       Радико, не се напъвай , няма да те разбере. Че не са кацали, не са кацали. Само че откъде взеха лунната почва която подариха на руснаците? Някъде да сте чели че е фалшификат? Ако беше така представяте ли си какъв шум  щяха да дигнат?
       Тия конспиративни теорий издишат много.

Неактивен june1900

 • Активен
 • **
 • Публикации: 205
 • xaumana@abv.bg
 • Скайп: xaumana
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #61 -: Февруари 22, 2017, 09:04:19 am »
Dedo pop, май е по-добре ти да се понапънеш малко, за да схванеш завръзката, понеже ми се струва, че говориш наизуст или тази представа, която имаш наизуст, ти пречи да четеш това, което ти е пред очите.


Че са кацали - кацали са. Това няяма как да се отрече.

Проблемът е, че докато са снимали филма в студиото, са кацали на Луната с летящи чинии. Направен е бутафорен филм, който да се представи на обществеността, напълно по директивите на класическата военно-тактическа диверсия.


Честно казано, не знам кой може да е толкова наивен, че да повярва, че по телевизора ще му показват нещо от съдбоносна важност за човечеството. Че даже наживо и в пряко излъчване. Такъв човек ще да е от онези, които имат безусловно и сляпо доверие в легитимността на правителствената институция.
Сиреч -роб.

Неактивен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 6 303
 • Пол: Мъж
 • Преди сламката е гредата
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #62 -: Февруари 22, 2017, 09:32:26 am »
Цитат
Проблемът е, че докато са снимали филма в студиото, са кацали на Луната с летящи чинии. Направен е бутафорен филм, който да се представи на обществеността, напълно по директивите на класическата военно-тактическа диверсия.
такава версия ми звучи доста по реалистично. По принцип се включх в дискусичта заради твърденито, че нищо извън ниска ололоземна орбита не е достигнато.
А и това че ми звучи по реалистично означава че го допускам а не че го приемам за даденост.

Неактивен бай Теню

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 436
 • Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #63 -: Февруари 22, 2017, 09:39:14 am »
Най вероятно поради тази причина Руснаците си продадоха ненужните вече ракетни двигатели , а Американците ги купиха за да правят евтини Холивудски филми

Неактивен june1900

 • Активен
 • **
 • Публикации: 205
 • xaumana@abv.bg
 • Скайп: xaumana
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #64 -: Февруари 22, 2017, 10:10:24 am »
Да, в продължение на разговора в тази тема, затова наблегнах на предния момент - че световните правителства, когато правят тестове на балистични ракети или пък когато медиите съобщават, че някаква си държава Иран провела някакъв си ядрен експеримент, това не са никакви новини.

В примера с Иран, при положение на този световен скандал между Запада, Близкия Изток и намесените интереси на Изтока в ядреното въоръжаване и разработки на Иран... да проведат нещо, което да е ПУБЛИЧНО, тоест с достъп на ОФИЦИАЛНИТЕ МЕДИИ... това не е никакво събитие.

Това са просто циркове - политическо-медийни крави, които се доят за рейтинг или манипулиране на лобистки интереси и прочие. Същото е и когато Северна Корея демонстративно изстрелват ракета.

И е същото, когато Русия демонстративно си прави тестове. Или пък когато Русия демонстративно изстрелва неща в космоса, като някакви тъпи GPS-системи, и от това се прави "новина".


То е ясно, че нещо е изстрелвано, но това намножава въпроси:
- Защо се прави явно
- Какво представлява наистина
- Каква е истинската му цел

Да кажем, че те явно изстрелват GPS-система. Това най-вероятно означава, че цялата работа е диверсия. Много е вероятно ПАРАЛЕЛНО с това изстрелване да се случва нещо друго, може би в противоположна посока. Много е разпространен похвата, когато искаш да извършиш ТАЕН ПОДЗЕМЕН или ТАЕН ПОДВОДЕН експеримент да насочиш световното внимание на простата общественост нагоре към небето и звездите, инсценирайки изстрелването на някаква тотална тъпня.

След това, когато някой "луд конспиратор" се изкаже, че могат да се направят индиректни заключения за провеждането на подземен или подводен експеримент, официалната власт да коментира, че това били глупости, защото смущенията били от изстрелването на тъпата GPS-система. Защото преднамерено двата момента трябва да съвпаднат, за да няма сигурно становище кои земни или водни смущения от какво произлизат.

Често, това е причината нещо да се прави явно от кое да е правителство. Правителствата НЕ ДЪЛЖАТ каквито и да е обяснения на поданниците си.
В други случаи "не било компоти, а компютри".

Например изстрелва се нещо. Уж било GPS-система.
После се оказва, че не е GPS-система, а е военен радар като част от стремежа за милитаризиране на космоса.
После се оказва, че не било военен радар, ами GPS-приложение за отдавна изстрелян и активен военен радар.
После се оказва, че не било GPS-приложение, ами било само допълнителен периферен модул към отдавна същетвуваща система на военен радар с GPS-приложение.

И докато се установява какво е, вземат че минат десетина години и интересът отшуми.В новинарската, мас-медийна политическа сцена хората много често забравят, че САЩ и Русия са неразривни съюзници, що се отнася до космическите въпроси. Подписани са такива космически споразумения между двата геополитически гиганта, че на практика те по никой начин не могат да си позволят да са истински врагове на земята... Освен, разбира се, когато не става дума за доене на новинаро-политически крави.

Ако човек се разтърси, обаче, бързо се оказва, че космосът е строго забранена зона.

Преди време преведох това интервю: Телескопът “Хъбъл”

От него могат да се научат интересни неща, що се отнася до диверсиите и прикриването на информация за космоса.

На някой може да му е интересно и следното интервю: Ракетите не отиват в космоса – свидетелите се множат, доказателствата се трупат

Но с тези неща не искам да кажа, че Те (Правителството в сянка) не ходят в космоса, или че не сме стъпвали на Луната или на Марс.

Искам да кажа, че това не се прави с ракети.

НЕВЪЗМОЖНО е да стане с ракети. Има един прост експеримент - в условия на "почти съвършен" вакуум, постигнат в стъклен съд, се поставя реактивен двигател или нещо друго, което действа на същия принцип на тягата. И ясно се вижда, че ТОЗИ принцип на тягата - като реактивен двигател - въобще не помръдва телата в условия на пълен вакуум.

С други думи - елементарен експеримент доказва, че там горе в космоса не би трябвало реактивните двигатели да произвеждат тяга.
Освен... ако космосът всъщност не е вакуум. Ако космосът не е вакуум... тогава да, реактивните двигатели навярно ще работят точно така, както се очаква да работят.

Само че... Ако космосът не е вакуум... тогава всичко останало ще трябва да се преустрои, целия дизайн на ракетите, совалките и най-вече на сателитите, ще трябва коренно да се промени.

И това е очевидно противоречие. Космосът или е вакуум, или не е.Не можем да отговорим на подобни въпроси с наличната информация, защото тя е ДЕЗинформация. Дезинформация, която идеално постига целта си - ние не сме способни да си отговорим на въпросите за космоса или да правим заключения в тази посока, защото сме нахранени с хиляди лъжи.


Достатъчно е човек да се запознае с историята на първия сателит, изстрелян в космоса от Фон Браун вече като главен архитект в НАСА. Няма да я преразказвам, защото всеки може сам да си се информира, това е официален въпрос, и, както историята помни, почти всички очаквания на НАСА се развенчават още при първото изстрелване на някакво тяло. Това само показва колко неочаквано за нашия стериотип на мислене е положението в космическото пространство.

Оттам насетне... версиите и теориите се множат.

Стига се дори до там, да се твърди от някои, че всъщност между планетите НЯМА пространство. Някои дори твърдят, че планетите са локални балони от време-пространство, сиреч, че време не съществува в открития космос, а че времето е само локално явление, което се среща в космоса на балони (съдържащи планети).

Реципрочната система на теорията на Дюи Ларсън също задава много въпроси и дава по-правдоподобни обяснения от тези на стандартната астрофизика и астрономия.
Например, съществува такава теза, че АКО космосът не е вакум, ами течна субстанция, напомняща липид, това би следвало да значи, че светлината преминава през рефракция, когато минава през "вододела" между космос и атмосфера. Това пък би следвало да значи, че всички разстояния до космически обекти, на база праволинейното измерване, без да се вземе предвид индексът на евентуално съществуващата рефракция, са тотално сбъркани.

Това лесно би обяснило защо Фон Браун и НАСА изпускат дирите на първия изстрелян в космоса сателит и го откриват в околоземната орбита чак месеци по-късно.


И прочие... Това е доста голяма тема...С всичко това просто искам да кажа, че колонизирането на Марс е възможно... и е отдавна извършено... но НЕ по тиражирания в мас-медиите начин и НЕ с технологиите, които ни лъжат, че са ефективни в космоса.

Неактивен merlinbg

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 102
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #65 -: Февруари 22, 2017, 11:12:57 am »

НЕВЪЗМОЖНО е да стане с ракети. Има един прост експеримент - в условия на "почти съвършен" вакуум, постигнат в стъклен съд, се поставя реактивен двигател или нещо друго, което действа на същия принцип на тягата. И ясно се вижда, че ТОЗИ принцип на тягата - като реактивен двигател - въобще не помръдва телата в условия на пълен вакуум.

С други думи - елементарен експеримент доказва, че там горе в космоса не би трябвало реактивните двигатели да произвеждат тяга.

  Може и да не работи реактивният двигател във вакум... не споря. Но искам да проведем един елементарен мисловен експеримент: Двама космонавти (или астронавти... на кой както му харесва) стоят в междупланетното пространство. Единия избутва другия с ръце, какво ще се случи?
    1. Нищо, двамата ще си останат един до друг.
    2. Бутаният ще се отдалечи от бутащия.
    3. Бутащия ще се отдалечи от бутания.
    4. Двамата ще се отдалечат един от друг с почти еднаква скорост в противоположни посоки.

  Може да има и друг отговор... за който не се сещам, ще бъда благодарен ако някой ми го каже. По важното е да ми се обясни (като на по-глупав) защо става така?

Неактивен june1900

 • Активен
 • **
 • Публикации: 205
 • xaumana@abv.bg
 • Скайп: xaumana
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #66 -: Февруари 22, 2017, 11:37:01 am »
Аз също исках да науча различните версии... Версията на уикиПедия е ясна, но не съм чувал критиката.
В интервюто за Хъбъл "Crrow777" споменава за свой гост, някакъв инженер на име Мълин, с който обсъждат точно това, както и възможната среда на космоса, вакуум ли е, липид или нещо друго.

Crrow777 прави интервютата си в два часа, като първия час го пуска на Ютуб канала си, а втория час от всяко интервю го пуска на своя собствен сайт на онлайн радиото си, който е платен и иска да се абонираш, за да слушаш съдържанието.

И точно по този въпрос се оказа, че двамата говорят във втория час... А миналата година прецених, че даже и да се абонирам за радиото на Crow, нямам капацитета да превеждам и прехвърлям към българския интернет съдържанието, понеже Crow е прекалено продуктивен... а пък това не е единственото, което искам да разпространявам...Отделно от това, аз самия бих потърсил критиката по въпроса с реактивните двигатели във вакуум при креационистите.

Но трябва да внимаваш там.

Креационистите са прослойка от алтернативни учени, които обясняват света с Библейската парадигма. Идва от "криейшън", тоест Битие, идеята, че светът има един създател.

Креационистите са сериозни учени, не ме разбирай погрешно. Имат си патентите, имат си признатите титли и всичкото му там... Само че винаги, когато намесиш религията в науката, нещата стават особени.В момента има страшно силна пропаганда за това, че Земята е плоска. Идеята на ЦРУ е - точно както заложиха програмата си за морално и културно разложение чрез пропагандиране на анти-добродетели в СССР през Студената война - че нивото на средната образованост в световен мащаб в момента е ТОЛКОВА ниско, че в момента няма проблем да се върнем във времената от преди Питагор и затова натискат с разработения си пропаганден лост.

Поддръжниците на пропагандата за плоската Земя твърдят, че така било описано в Библията, и понастоящем много хора си мислят, че креационистите вярват в същото.


Креационистите непоколебимо твърдят, че Земята е кръгла. Те отричат Галилео Галилей, а не Питагор, защото те поддържат модела на геоцентризма.

Геоцентризмът няма нищо общо с идеята за плоска Земя, а означава, че небесните тела се въртят около Земята, а не обратно.

Та... Предполагам, че креационистите имат критика за този тип тяга в условията на вакуумен космос. Сериозни учени са, имат много издържани тези в повечето неща (особено що се отнася до екологията и планетарната история). Но трябва да внимаваш за заразяване с "плоска Земя" и за прокарването на геоцентризъм.
Ако можеш да отсееш през тези неща, ще има информация.

Или може би някой да се абонира за радиото на Crow и да чуе какво казва неговия гост инженер по въпроса.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 167
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #67 -: Февруари 22, 2017, 11:40:34 am »
Според мен, реактивният двигател работи във вакуум, точно за това се ползва - създава среда от частици с безумно висока скорост, които се отблъскват взаимно с тялото на ракетата.
Друг е въпросът, че в условията на вакуум, "подобна реактивна диря" би трябвало да е дълга километри и постоянно да расте, понеже няма какво да я разсее (като въздуха, примерно) и да и ограничава движението в обратна посока.
Казано иначе - една такава ракета би следвало да се вижда на фона на нощното небе като комета, с огромна опашка. Изхождайки от факта, че наблюдаваните комети минават на много по-голямо разстояние (в стотици пъти), зрелищният ефект от подобна ракета би бил впечатляващ!

Иначе и моята логика води до там - може би е възможно с ракетен двигател да се стигне до Луната, дори до Марс, но не е възможно апаратът да се върне. Говоря за кацане, не за орбитална близост!
Защо?
Вижте това:
http://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Kolko-gorivo-e-neobhodimo-za-starta-na-raketa-izmereno-v-slonove-vid_44638.html
Колко гориво е нужно, за да излети подобно чудовище? Да речем, че лунната гравитация е 1/6 от земната, допускаме, че и разстоянието за откъсване (над 3-та космическа) е по-малко. Занижаваме числата не 6, а 60 пъти!
Следва задачка-закачка:
Колко гориво трябва да са занесли там астронавтите, че да могат да излетят обратно?
(пренебрегваме конструкцията на земните силози и нуждата от поддържащо-насочващите системи при изстрелването)

Неактивен prp

 • Активен
 • **
 • Публикации: 208
  • Free Gary McKinnon
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #68 -: Февруари 22, 2017, 11:53:03 am »
Винаги един въпрос ме е смущавал относно кацането на Луната - как астронавтите са преодолели Лунната гравитация за да се върнат на Земята? Лунната не е толкова силна колкото земната но все пак не се ли иска пак ракетна установка и т.н.?

Неактивен tobo1

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 458
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #69 -: Февруари 22, 2017, 11:54:53 am »
... Само че винаги, когато намесиш религията в науката, нещата стават особени.
....
Защо да са особени? Ако приемем че религията е  продукт на "външно" знание, а тя по-всяка вероятност е....
Примерно, времето съществува само заради хората, "горе" нямало време - това е религиозно вярване, което няма как да е продукт на човешка мисъл (според мен).

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 167
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #70 -: Февруари 22, 2017, 12:28:49 pm »
Религията е външно наложено ВЛИЯНИЕ, не знание...

Неактивен june1900

 • Активен
 • **
 • Публикации: 205
 • xaumana@abv.bg
 • Скайп: xaumana
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #71 -: Февруари 22, 2017, 12:44:13 pm »
Атос, точно затова още едно време нацистите са се стремели към "урановия двигател". Осъзнавали са факта, че ядреният материал е много по-полезен като гориво, отколкото като бомби (не че не са имали нужда в еднаква степен и от двете).

Нацистката ядрена програма е многослойно прикрита и отлично засекретена... Имало е цели три пълноценни ядрени програми и до цели 7 ядрени екипа, като всички са се водили секретни, но само една е била истинската - най-дълбоката. Другите две са били бутафорни и само за прикритие.

Това се е правело със съображението, че най-добрите кандидати за поръчково убийство, отвличане или вербуване винаги са учените. С цел да предпази истинския си екип от ядрени физици, нацисткото правителство е имало още два екипа ядрени физици, занимаващи се с неща, които вътрешния окултен кръг на нацистката власт предварително е знаела, че няма да сработят от научна гледна точка.

И... точно така става в действителност. След войната приоритетно е пленен най-външния екип на "бутафорните" ядрени физици на Райха. Отвеждат ги в Англия тогава, в местност известна като "Фарм Хол", и там ги поставят под домашен арест в общо съжителстване и под 24-часово визуално и звуково наблюднение.

Нещата, които си говорят в рамките на няколко седмици, стават известни като "Стенограмите от Фарм Хол".

Това е много интересно четиво. От психологическа гледна точка, учените осъзнават, че записват всяка тяхна дума и осъзнават каква е целта на това. Така че провеждат много любопитни разговори, в които се опитват с подсказки и метафори да се разберат един друг, като провеждат и някои целенасочено подвеждащи разговори, за да забавят анализаторите.В един момент се завръзва разговор за това кой како ще прави след войната. Повечето от учените споделят как ще отидат в САЩ или в Русия, за да доразработят "урановия двигател", за да забогатеят и да продължат кариерата си на учени в чужда държава.

Тогава обаче се включва Коршинг. Разговорът се развива така:

"БАГЕ: Ако ми плащат достатъчно, бих работил върху урановия двигател; иначе, бих искал да работя върху космическите лъчи. Съгласен съм с Дийбнер по този въпрос.

КОРШИНГ: И двамата ли искате да направите уранов двигател?

ДИЙБНЕР: Това е шанс да живееш добре.

КОРШИНГ: Всеки лаик може да види, че тези идеи са екстремно важни. Следователно никакви пари няма да има в тях. Пари се правят само от идеите, които са убегнали на общественото внимание. Ако изобретиш нещо като изкуствени рубини за часовниковата индустрия, ще направиш повече пари, отколкото от урановия двигател.
"Джоузеф Фарел коментира тази част от разговора така:

"Изкуствени рубини? Разбира се, такива неща са се ползвали от часовниковата индустрия преди изобретяването на кварцовото движение.

Но през 1945г тази идея е била фантастична. Разбира се, до преди тези документи да бъдат разсекретени, първият в света лазер, който в действителност наистина използвал изкуствен рубин като главен компонент в лазерната оптична кухина, бил една жива история, изобретена през 1961г. Но през Юли 1945г идеята е била повече от напреднала за времето си. Дали това е друга възможна, дори и лека, индикация че в Нацистка Германия се е случвало и нещо друго? По-късно в разговора, Коршинг изразява желанието си да се върне в Хехинген (Hechingen), за да вземе телескопа си, лещите и призмите, индикация, че може би се е занимавал и с оптични, както и с ядрени изследвания.
"
Тоест, нацистките физици най-вероятно искат да кажат на подслушващите ги англичани, че ЩЕ ИМ ДАДАТ урановия двигател, който навярно е бил отдавна разработен, в замяна на нормален живот и продължаване на научната кариера в Англия.

На ден днешен ядрените подводници и ядрените бойни кораби могат да кръстосват Земните океани ГОДИНИ, без да презареждат гориво. Един модерен ядрен самолетоносач може да се движи през океаните 18 ГОДИНИ без нито едно презареждане на гориво.

Стантън Фрийдман, един от най-големите уфолози, обръща внимание на това на конференцията на Глобалния съревнователен форум (GCF) през 2011:
https://www.youtube.com/watch?v=P5lbD6EKEOo
Така че...
АКО приемем, че през 1945г нацистите са имали уранов двигател,
АКО приемем, че урановия двигател попада в ръцете на САЩ веднага след 1945г,
АКО приемем, че някой ходи в космоса на принципа на реактивната тяга (въпреки че аз се съмнявам)

...То тогава това определено се прави с ядрено гориво и би могло да се направи само с ядрено гориво, ако ще се ползва гориво. Което означава, че определено ни лъжат за това какво гориво се ползва в ракетите, ако въобще ходят с ракети в космоса.

Да не забравяме за химическите следи в небето, така-наречените "кемтрейлс" и да не забравяме колко е лесно да заблудиш официалната документация за горивния товар на един самолет.

Освен това, както отбелязва най-известния психотерапевт, изследовател на програмата по програмиране на човешкото съзнание МК-Ултра в САЩ Фриц Шпрингмаер, много от заявеното самолетно гориво са всъщност нелегални и строго забранени медицински и наркотични препарати.

Така че... не би трябвало да е проблем да излъжеш за горивото в ракетите.

И то особено, ако си ЦРУ, което владее всички медии в САЩ, и както на ден днешен виждаме, дори президентът на САЩ не може да управлява без ЦРУ да е съгласно с поста му и да му съдейства. Какво остава за горивото в някакви си ракети.
Иначе... аз лично смятам, че в космоса може да се отиде само с електро-гравитика.

Има такива данни. Всеизвестните самолети "Стелт" на САЩ например имат сложен тягов механизъм, който разчита и на някои от принципите на електро-гравитиката - например различно йонизиране на атмосферата точно пред носа и точно зад опашката и двигателите на самолета.

Според мен, ако въобще някой реши да праща ракета в космоса, което е най-неудачното решение, тя би трябвало поне да ползва същата технология за тягата, каквато ползва и "Стелта", тоест микс между ядрено гориво и електро-гравитика.

« Последна редакция: Февруари 22, 2017, 01:03:24 pm от june1900 »

Неактивен tobo1

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 458
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #72 -: Февруари 22, 2017, 01:08:26 pm »
Преди няколко години спътници почнаха картографиране на луната и пращаха снимки с висока резолюция, всички чакаха да видят следите от експедициите на "Аполо" и изведнаж, точно от тези зони почнали да идват снимки с ниска резолюция - някой знае ли как са се развили след това нещата - има ли заснети видими следи? Китайците показаха ли нещо?
И на мен ми е най-чудно как излитат от луната и се скачват с орбиталния модул - в земна орбита това е що годе отработена операция, но пак стават периодично фалове, там от първия път успяха, че и всички последващи, ще е интересно ако има статистика на % успешни скачвания тук и там (лунната май е 100%) ???.

Неактивен june1900

 • Активен
 • **
 • Публикации: 205
 • xaumana@abv.bg
 • Скайп: xaumana
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #73 -: Февруари 22, 2017, 01:08:56 pm »
Защо да са особени? Ако приемем че религията е  продукт на "външно" знание, а тя по-всяка вероятност е....
Примерно, времето съществува само заради хората, "горе" нямало време - това е религиозно вярване, което няма как да е продукт на човешка мисъл (според мен).

И аз така мисля, определено, каквото и знание да има човечеството в момента, то се спуска отгоре. Точно както в митовете от античността се описва, че писмеността, календара, астрономията и астрологията, земеделието, и много други неща са ни предадени от боговете или различни посетители.

Но и Атос е прав. Това имам предвид, че трябва да се внимава с религията. Вземи например скандално известното Битие 7:11, където, при строежа на Вавилонската кула, за да не може човек "да постигне каквото си иска, без някой да му забранява", е извършен Вавилонския разкол. Преди това, при Адам и Ева и дървото на познанието, завръзката е същата - забраната да се яде от дървото на познанието е била, "за да не станат като нас", тоест, за да не станат хората като богове.

И трябва да се има предвид, че религията във всеки свой аспект е замислена с цел да ни направи по-умни роби, за да можем да изпълняваме по-сложни заповеди. А НЕ, за да ни освободи чрез знанието, което наготово ни дава.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 167
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: План за колонизиране на Марс
« Отговор #74 -: Февруари 22, 2017, 01:12:28 pm »
Така изглежда, но това е защото...толкова знаем!
Извънземните технологии, които са предоставени на американското правителство след "Розуел" също са били "бутафорни" и са прах в очите. Ако някои тогава са ги взели за чиста монета, разбираемо е да са задълбали в погрешна посока. По тази логика е нормално да заключим, че трябва да комбинираме " микс между ядрено гориво и електро-гравитика".
Може би Хитлер наистина е разполагал с двигатели от съвсем друг тип - това е малко вероятно да узнаем и само предположенията на логиката водят натам...