Начало > Новини от света на технологиите

План за колонизиране на Марс

<< < (12/20) > >>

kd_dinev:
Че защо-това е кацането на Орел с Нийл Армстрог  на борда по програмата на НАСА-АПОЛО!

Радико:
казах ти не съм запознат с технологичните подробности на кацането. при тази мисерна гравитация какво значи да стойш прав.  На мен ми стига и факта че на луната има монтирани огледала за измерване на расзтоянието до там с лазери.

kd_dinev:
Какво общо има мизерната гравитация?Скоростта на орбиталният апарат е огромна!Тялото което го напуска ще да има същата скорост!А правостоящите в него ще да трябва да понесат цялото това обратно ускорение прави управляващи нещо?

Радико:
Скоростта на "тялото" е необходимо да е първа космическа ЗА ЛУНАТА Доста по малка от тази за земята. А ти не си ли се замислял, че ако това беше холивудска продукция щеше да има и удобни кресла и големи пултове за управление като на пътнически самолет и всичко необходимо за да изглежда полета наистина реалистичен. Това, че са стояли прави ознчава за мен, че конструкторите на апарата са се борели наистина да спестят всеки грам тегло който могат.

june1900:

--- Цитат на: Радико в Февруари 21, 2017, 08:31:29 am ---...от подръжвиците на Копирайт идеологията...

--- Край на цитат ---

Ако кликнеш върху линка на цитата, ще отидеш при коментара, от който е взет.

А копирайт си е авторско право. Копи-пейст вече е друго.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия