Автор Тема: Gerson Silva Paiva бразилския репликатор на Капанадзе  (Прочетена 41829 пъти)

Неактивен mito_kupona

  • Сериозен Експериментатор
  • Стабилен
  • ****
  • Публикации: 649
Re: Gerson Silva Paiva бразилския репликатор на Капанадзе
« Отговор #45 -: Ноември 18, 2016, 12:15:36 am »
    Преди 6 години напипах някакъв ефект, който ми се струва, че използва Силва в неговото устройство, а може би и Капанадзе но по ред причини така и не го доразвих, защото още нямах необходимата измервателна техника, свободно време и куп неща. Ето тук https://www.youtube.com/watch?v=GbmpoyinJUU  тук https://www.youtube.com/watch?v=47RtzJliOpA и тук https://www.youtube.com/watch?v=QwNLdyK0LXM, може да се видят тези експерименти. Схемата на експеримента от третия клип, съм я качил в предните ми постове.
    Теорията на бразилеца с тези мюони, които се разпадат на един електрон и не знам си, какво още, ми се струва че навлиза в магьосническата терминология, нещо „изчезва“ и после се „появява“ в друг вид или се „появява“ на две места едновременно, такива работи. Трябва да има по-просто обяснение на този процес. Според съвременната наука тези мюони на повърхността на Земята, са в много малка концентрация, така, че нещата нещо не се връзват.
     Та ние още не знаем, точно, какво е електрически ток, за да се твърди, че се улавят мюони, после се трошат на електрони и видите ли тези електрони се засмукват от метала на втората бобина и получаваме висок потенциал на краищата ѝ. Движение на електрони от места с висок потенциал, към места с нисък потенциал, ама дали се движат тези „електрони“ или вибрират под въздействието на някаква вълна, дали са два срещуположни потока, никой не знае и не може да докаже. За мен най-доброто обяснение  за магнитен ток, респективно електрически ток е това на Ед Лидскалнин.
    Целта в случая е да се уловят от обкръжаващото ни пространство тези микро магнити, токоносители или заряди и да се накарат да преминат през втората бобина.