Начало > Новини от света на технологиите

Infinity SAV Team

(1/2) > >>

teslov::
Тази група, доколкото намирам информация, е базирана в Сеул и претендира, че има готови за внедряване технологии за свободна енергия.
От това, което показват в YouTube, мисля че са много добри. Само не знам дали в свободната енергия или в измамата.
Сериознити усилия които полагат в разработването на прототипи, се изплащат безпроблемно от привлечените инвеститори.

https://www.youtube.com/channel/UCq_qGHzYorAsR4sYi3m50sA

PyroVeso:
Демонстрацията изглежда впечатляващо:

https://www.youtube.com/watch?v=Qrw6Xj5a0nM  (след 45-тата секунда)

Единственото, което ме притеснява е, че предното (откъм нас) ляво колелце на подвижната установка твърде малко се движи (когато сеулецът я бута) за да сме сигурни, че отдолу не е прокаран кабел. Другото е, че твърде бързо гасят установката, т.е. тя може да е акумулирала необходимата за демонстрацията енергия при първоначалното развъртане, и те да я спират в момента, когато мощността започва видимо да пада... Какъв е смисълът една безкрайно работеща установка да я изключваш в края на 3-минутен демонстрационен клип?!

:) Споменава се славянското име Андрей, който пък в другия клип по едно време казва: "Свободна енергия".
Интересно...

Тук най-меродавно би било мнението на Иван БГ. Много ще е интересно как той би коментирал видяното...

Радико:
Това просто не може да не е измама. наблюдавайте ремъка на установката. На забавен кадър се вижда, че при старта двигателя завърта надясно и дърпа генератора през горната част на ремъка при което от разтягането долната леко се охлабва и започва малко да плющи.Това е нещо напълно нормално, но когато им се разменят ролите и магнитния мотор дърпа електрическия при тази посока би трябвало да се опъне долната част на ремъка и да плющи горната. Да ама не, ясно се вижда, че състоянието на ремъка остава непроменено. Тоест електродвигателя продължава да върти магнитния мотор през горния ремък.

pathfinder:
 Радико,
Изгледах повече от десет пъти пускането на установката. Категорично съм сигурен, че тя тръгва в посока обратно на часовниковата стрелка. Виж в самото начало на старта белите маркери върху ремъчните шайби. Нормално е след развъртане, при преминаване в генераторен режим, да вибрира долната част на ремъка.

valex:
Никой ли не вярва, че ако от едната страна кутийките са празни, я от другата са пълни с вода непрекъснато системата ще се движи???
Това си е напълно нормално. Тук достатъчно пъти се е разглеждала подобен тип установка. Докато подаваш въздух ще върти!!!
Установката работи. Друг е въпроса с вкараната и изкарана енергия?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия