Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Re: Земята е живо "същество"...

<< < (5/10) > >>

Аtos:
Скелет, различните каменни съоръжения (погрешно определяни като "крипти" и т.н.), включително и пирамидите,  далеч не са имали за цел "преодоляването страха от смъртта", за това една яка битка стига.
Те просто са инструменти на ТЕХНОЛОГИЯ, която днес не само е неизвестна, неразбирана, недопускана, но и осмивана от "учения" свят!
Имали са за цел постигане на ИИС (изменено състояние на съзнанието) и в зависимост от предназначението си, са служели за различни неща - от  пророчески видения, през реални изживявания в минали (уж) събития, до ревитализиране на тялото (разбирай подмладяване), чак до възкресяване, в чистия физически смисъл!
"Каменните огледала" в Тибет са ревитализирали телата на малцина и са донесли преждевременно остаряване на мнозина (на някои-скоропостижна смърт)!
Сегашният пробив-аналог на някои от въздействията (на която е способна тази технология) е ОГЛЕДАЛОТО НА КОЗИРЕВ, с тази разлика, че при него няма строго профилиране на въздействието!
Просто Козирев е открил определена ТЕХНИКА, чрез която са възможни подобни процеси! Открил е ВРАТАТА, а пътят, по който ще поемеш през нея е личен избор, зависещ от собствената нагласа, чрез която приемаш света и себе си в него!
Предполагам, че човекът досега вече е открил и конкретни техники със специфични предназначения и конкретни въздействия (ако не са го "самоубили" вече или не са му препрограмирали паметта).

П.П. абе...чувал ли е напоследък някой нещо за Козирев? К'во стана с туй момче?

az_skeleta:
Атос, аз също съм използвал пирамида. Малка, алуминиева, която братчеда ми настройваше на главата. След 15 минути си като нов. Само че това е външно устройство, което трябва да се използва само в крайни случаи. Целта е да се научиш да живееш така, че да не попадаш в "дупки".

Аtos:

--- Цитат на: az_skeleta в Юни 30, 2017, 07:58:58 am ---Атос, аз също съм използвал пирамида. Малка, алуминиева, която братчеда ми настройваше на главата. След 15 минути си като нов. Само че това е външно устройство, което трябва да се използва само в крайни случаи. Целта е да се научиш да живееш така, че да не попадаш в "дупки".

--- Край на цитат ---
Трудно...не всеки има нагласата и узряване за подобни практики :D
Затова стана и дума за ТЕХНОЛОГИЯ -  безкомпромисна и незачитаща променливите на индивида...

az_skeleta:
Атос, книгите дето си чел, съм ги чел и аз. Само че: за едно такова изследване на място трябват пари и учения отива при тоя дето е с мангизите и си проси. Накрая след приключване на проучването, той(учения), трябва да оправдае средствата. И се почват разни статии и книги дето не е ясно въобще дали има истина в тях. Възкресяването е недопустим процес!!! За пророчески видения не ти трябват пирамиди. А защо са строени? Проблема е в това че за нас няма никакво значение в момента. Ако в дадено време трябва да имаш това знание, ще го получиш.

Аtos:
Правилно го каза - "недопустим процес", не невъзможен...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия