Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Студено Електричество
Аtos:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 05, 2016, 01:36:28 pm ---Ами да, ти си се доказал, като такъв.
Говориш за неща, които си чел от книгите на някой ненормалник и ги приемаш за истини, без конкретни доказателства.
--- Край на цитат ---
Развеселяваш ме ;D
Да, чел съм много (и продължавам) от където каквото мога...важно е да се отсява и да се мисли. И фактът, че съм достигнал до някои истини по чисто аналитичен път, а те се припокриват с преките наблюдения на колеги, които имат тези способности трябва да ти говори нещо:)
Кое са "доказателства" за теб?
Христос е превърнал водата във вино. 2000 години как някой друг не превърна едно нещо в друго, ако са фантасмагории - все щеше да има подобни "измишльотини" за това време, след като имаме вече прецедент?
За мен част от доказателствата са Библията, Рамаяна, Махабхарата...плочките в Шумер...всичко "черно на бяло" записано.
EDM electronics:
--- Цитат на: atos в Юли 05, 2016, 01:42:10 pm ---Развеселяваш ме ;D
Да, чел съм много (и продължавам) от където каквото мога...важно е да се отсява и да се мисли. И фактът, че съм достигнал до някои истини по чисто аналитичен път, а те се припокриват с преките наблюдения на колеги, които имат тези способности трябва да ти говори нещо:)
--- Край на цитат ---
Ако така ментално и аналитично си изкарваш хляба, няма да имаш и 5 лв. в джоба, само ще наблюдаваш, като твоите колеги окултисти, как материята минава покрай вас. :D
Аtos:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 05, 2016, 01:44:51 pm ---Ако така ментално и аналитично си изкарваш хляба, няма да имаш и 5 лв. в джоба, само ще наблюдаваш, като твоите колеги окултисти, как материята минава покрай вас. :D
--- Край на цитат ---
Това пък каква връзка има?
edin:
Не ми пречи фактът, че някои хора тънат в заблуда. То си е в реда на нещата. Атос в космосът няма прана. Във физически вакуум, протича ускорен разпад на материята. Повече прана има в планините например и покрай морето. Хайде някой да каже защо. Има само един учен, който е изградил стройна и проверима система, която обяснява нещата и това е омразния ви Тюрен. Ама по лесно е да се чете за Райх, щото го е писал, като детска книжка, без никаква система от знания и доказателства за причината и естеството на нещата. Имаме само факти, точно като някои от участниците тук.
Yoro:
Какво според теб edin е прана?
Възможно ли е от магнитопровода на бобината на моя генератор да се излъчи толкова мощен електромагнитен импулс, че да се усети от два сантиметра като пробождане.Подобно нещо съм усещал от ТХО-то на телевизор.Тук няма високо напрежение над магнитопровада де. Когато се усеща такова нещо не работи нищо което е с дистанционно управление. Не се отваря вратата на гаража,не се отваря колата и алармата и също не реагира.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия