Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Студено Електричество
edin:
Хронологията на два лечебни сеанса, на големи разстояния. Продължава в следващия пост, че системата не дава повече прикачване.
Хлапето Джъстин е на 3 години и живее в Англия. Жената е в София, а тая работа си има правила, затова опити с колеги тука няма да правя.
Правило 1- не всеки може да бъде излекуван
Правило2- не всеки трябва да бъде излекуван
Правило3- болния трябва да бъде усетен от лечителя и ако лечителя усети вътрешно, че може да помогне, само тогава го прави. Иначе рискува да се прецака сам. ;)
Двата случая са отпреди седмица.
edin:
пп
EDM electronics:
edin, това като покана ли да го приемам?
По една случайност и аз имам леки болки в кръста /търпими, не им обръщам внимание/, по специално встрани от гръбначния стълб. Хронични са, от доста време и са дължат на работната стойка - седнало положение, тъй като работния инструмент - "електронната мотика" изисква именно такова положение на тялото. Предполагам е някакво възпаление на седалищните нерви или там нещо от кръста.
Ами да започваме сеансите, аз съм скептичен, но ти твърдиш успех на 100% - бих опитал. :D
Ето така се доказват тия невидими енергии - с косвено проявление, щом няма уреди да ги измерите. Ето давам такава възможност, да играя ролята на опитната мишка....
Поздрави!
edin:
Не, няма да стане. На теб ти трябва мануална терапия. Мускулите ти са станали като въжета от обездвижването и притискат нерви.
Нали разбираш, че счупен крак, няма как да се поправи, освен с гипс. Механичните повреди си искат механично третиране, но може да опиташ следното. Вечерта си намажи мястото с олио и отгоре сложи найлон, който залепи добре с лейкопласт. Така преспи. Добре е да се мажеш с Виетнамско чудо от аптеката. Активната съставка е камфор, който премахва вредните вълни и флокулациите в клетките. Упражнението за отпускане на седалищните мускули и кръста е следното. Лягаш по гръб и свиваш колената. ПОсле бавно повдигаш седалишето, максимално нагоре, след което рязко отпускаш. Прави го по-често, лесно е.
caduceus:
EDM
Като се видим, ще оправим въпроса с кръста ти, аз не се отказвам лесно :) Имам идея какво точно ти трябва, не само колегата edin ги може дистанционните работи ;D
Доскоро!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия