Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?

<< < (200/353) > >>

Ksurnev:

Технокрет, много напреднал, ако EDM и Кузмов започнат да бягат стрщу тебе, пак няма да ги стигнеш.
Мажеш форума с класически глупости, а и с простотии.
Застани пред огледалото и потитай отсреща, какво искаш.
Като си отговориш - сподели.

EDM electronics:
технократ, чети внимателно какво съм писал, не съм отправял квалификации. Като четеш, разбираш ли?
Дадох определение за "гъзорък", но не съм имал предвид теб, та ти не си такъв според мен  ;).
Забележи, че ти САМ си се определил и си се обидил, но да сме наясно това не съм направил аз.  :D
Пуснах малко хубава стръв и ти кълвеш, нали знаеш, че съм рибар и винаги ще излъжа рибата?  :D

А за ника ти естествено, че няма изискване кой как да си пише името. Който сам се омаловажава го написал с малка буква, който се уважава и иска и другите да го уважават с голяма, т.е. спазва граматическите правила най-малко. Но правописа изисква и предполага, че щом някой е ходил на училище, е грамотен и ще пише грамотно, иначе за какво му е наученото, осввен ако е блял гаргите. Не може някой да има претенции, че много разбирал от физика и т.н., а да не може и не знае как да си напише малкото име, после другите му виновни.

Забележи, че колеги, които никога не говорят глупости, умеят, могат, правят, никой не се бъзика с тях, освен ти. Ти се бъзикаш с колеги, които са се доказал в годините със способностите си, а ти на два петъка служба, неграмотен, нищо не правещ, се бараш по-баш.

Засрами се!

kd_dinev:
При  ударе  происходит  мгновенное  изменение  скорости  материальной точки.  Следовательно, и  ее кинетическая энергия изменяется на конечную величину.                                                                Ми Юлиане точната дефиниция на механична работа е че тя е мярка за промяната на количеството енергия на системата върху която се въздейства и както виждаш в случая енергията на системата търпяща удар се увеличава...

Bat_Vanko:
Не мога да разбера какво сте са се заяли с космонавчето. За него няма значение какво пише и колко правилно го пише, важното е в последствие да може да се възхищава на писанията си. Без значение дали тогава ще разбере какво аджеба е написал.
Специален поздрав за технократа: https://www.youtube.com/watch?v=SwIaHYgCpr0

kd_dinev:
МИНИСТЕРСТВО ОБРАЗОВАНИЯ И НАУКИ РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ Федеральное государственное бюджетное образовательное учреждениевысшего образования«Тихоокеанский государственный университет»М. В. ЛейбовичТЕОРИЯ УДАРА В ЗАДАЧАХ И ПРИМЕРАХУтверждено издательско-библиотечным советом университетав качестве учебного пособия.                                                           Та Юлиане дефиницията не е моя...Но щом смяташ, че тези пичове са си губили времето да пишат глупости и да решават практически задачи по тях,кой съм аз да споря с теб.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия