Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?
технократ:
Каква връзка може да има това със получаване на СЕ.
juliang:
Дефинициянта на "работа" е "произведение на сила по разстояние".
Нека за момент да се съглася, че има някакви сили дет си взаимодействат. Обаче по дефиницията на Динев преместването е нула. Следователно ... работата ще е нула.
Не рабирам за чий ми е да се ровя в нещо, което по дефиниция няма как да го накарам да ми свърши някаква работа ... :)
Михаил Кузмов:
Боже, боже! В едно изречение, 3 правописни грешки. Форумен член с претенЗия, наричащ се технократ!
EDM electronics:
Човек, който не умее нищо да прави с ръце и акъла си, които са в асинхрон, блял е гаргите в училище и тавана :D, докато съучениците му си налягали парцалите, лапал е мухите, кацали го по главата зимно време :D, се нарича гъзорък ;D.
технократ, защо си написал псевдонима си, ника си с малка буква? Ти грамотен ли си?
И това технократ ич не ти подхожда. Не може да ИСКАШ да правиш батерия с един елемент никел-кадмий, другия литий-йон, а третия оловен и да се наричаш технократ. Няма друг на света с такова предложение ;D. Друг псевдоним по би ти подхождал.
технократ:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 01, 2020, 07:38:54 pm ---Човек, който не умее нищо да прави с ръце и акъла си, които са в асинхрон, блял е гаргите в училище и тавана :D, докато съучениците му си налягали парцалите, лапал е мухите, кацали го по главата зимно време :D, се нарича гъзорък ;D.
технократ, защо си написал псевдонима си, ника си с малка буква? Ти грамотен ли си?
И това технократ ич не ти подхожда. Не може да ИСКАШ да правиш батерия с един елемент никел-кадмий, другия литий-йон, а третия оловен и да се наричаш технократ. Няма друг на света с такова предложение ;D. Друг псевдоним по би ти подхождал.
--- Край на цитат ---
Никъде не е указано че във форума е задължителен ника със главна буква. така че си дръж езика зад зъбите и по полека с квалификациите. Както се вижда ти и неколцина тук сте една заядлива пасмина на която не трябва да се обръща внимание, ама всичко си има граници на търпението, а моята е тясна. Ти критикарю като се взимаш за толкова умен и изобретателен, моля докажи го по някакъв начин, а не да плюеш и квалифицираш. Види се обаче че нямаш нито нужната ерудиция на експериментатор нито нужният умствен капацитет. ти си просто един драскач, защо тогава те дразнят другите драскачи, то и аз се числя като драскач но не се заяждам със никой тук, както виждаш само не оставам длъжник на сулю и пулю със квалификацииките. Сега понеже няма за друго за какво да се захванеш, се захвана като удавник за сламка че ника ми е бил с малка буква, което разбира се няма никакво значение но нали трябва да плюеш. Тйи ама аз не оставам длъжник. Хайде хоп палячовци на форума, давайте да видим до къде ще стигнете. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия