Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?
MTM:
kd_dinev се опитва да ви каже, ключа към СЕ-ТО. Но явно го нещете. :D
Краси по същия начин, става и с искрището. Ако съм те разбрал правилно де.
dymelsoft:
Montanar, тъй като говориш за нечия грамотност, първо подобри своята. Честно казано, първоначално смятах, че е въпрос на правописни грешки допускани поради бързане или нещо такова, но страшно ме дразни една и съща грешка допускана явно поради неграмотност от страна на пишещият - твоя милост. За да бъда по конкретен пише се "източник" а не "источник" . За останалите граматични и правописни грешки допускани от твоя страна, няма да ми стигне времето да ги опиша-покажа. За използването от твоя страна на запетайки пък оставам без коментар. Бъркането на "и" с "й" и т.н. също.
П.П. Смяташ ли, че твоите писания могат да бъдат считани за някакъв интелектуален коректив от четящите, при тази крещяща неграмотност?
montanar:
dymelsoft Да смятам че може да бъде коректив - дали е источник или източник контекста смятам че е ясен.
kd_dinev:
Да МТМ нещата са сходни.Но за съжаление имам чувство,че някой хора са тук само за да развалят всеки опит за някаква дискусия по въпроса!Публикуват се неща,които са доста изопачени и неотговарящи на това,което се случва в действителност,заблуждават се умишлено четящите,ръсятсе всякакви обиди и лични квалификации.Започвам да се чудя на моя акъл за какво ми е да се занимавам,като че ли някой ми плаща да си губя времето с някакви комплексари.Имам и по приятни начини да си прекарвам времето...А и НЕ монтанар никакъв коректив не може да си ти,но с това огромно и кухо его няма как да го осъзнаеш!Както и да е-здраве,късмет и успех на всички членове на Форума!
mind:
--- Цитат на: dymelsoft в Октомври 05, 2019, 12:38:53 pm ---Бъркането на "и" с "й" и т.н. също.
Смяташ ли, че твоите писания могат да бъдат считани за някакъв интелектуален коректив от четящите, при тази крещяща неграмотност?
--- Край на цитат ---
А смятате ли, че вашите забележки биват прочетени и осмислени, като само след няколко часа се продължава в същият дух.
--- Цитат на: kd_dinev в Октомври 05, 2019, 06:33:16 pm ---....че някой хора.... четящите,ръсятсе....
--- Край на цитат ---
Въпросният колега, за над 500 поста не се научи да слага интервал след препинателните знаци, което прави четенето доста изморително.
Като стана дума за правопис, да обърна внимание и на колегите Радико, atos и Кузмов. Най-вече на първият, който изписва думата "всъщност" така: "във същност"; "в същност"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия