Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?

<< < (168/353) > >>

montanar:
epwpixieq-1 евала за коментара - но се съмнявам че ще бъдеш разбран.
Поне аз с Динев вече само се майтапя.  До там се докара.
Ако не забърква тия бози които забърква няма как му се случва каламбура.

Bat_Vanko:

--- Цитат на: kd_dinev в Юли 02, 2019, 07:27:08 am ---Юлиане,може би и ти отричаш съществуването на ударни взаймодействия и начина по който науката обяснява същността им,както някои други отричаха съществуването на вътрешната балистика като наука?

--- Край на цитат ---
Динев, аз за разлика от тебе съм бил отговорен конструктор в продължение на 3 години ( в далечната 91 - 93 г) на изделие "снаряд 152 мм" като носител на изделие "радио заглушител Стършел", и съм участвал в изчисляване, конструиране, полеви стрелби, аеродинамични изпитания и изработката на таблици за стрелба. И като такъв (пак за разлика от тебе) ми е пределно ясно какво всъщност се изучава в тази "наука" вътрешна балистика и колко време е необходимо на един средно интелигентен човек за да я усвои. Това е типичен пример как за целите на нечие ЕГО нещо може да се раздуе и от мухата в очите на простите хора да се направи слон. Въпреки това всъщност да си остане комар за познавача.

Chokoch:

Bat_Vanko
https://www.youtube.com/watch?v=Gu7ftu__LZk   :)

Bat_Vanko:
Chococh, ако не си го разбрал... Sorry.
П.п. виждаш ли montanar-e до къде стигнаха нещата с тези твои клипове - почнахме да кореспондираме със селфита вместо с писане  ;D

montanar:
Кой колко може .....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия