Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?

<< < (152/353) > >>

montanar:
kd_dinev от каква маса се прилагат тези нУтони пропусна да споменеш Освен това една камара останали условиица. Не съм спал на баба Ванга в доматите. ;)

Радико:
Монтанар няма значение от каква маса се прилагат. Тежеста от един килограм може да се избутва от вода от въздух под налягане, че и от водород под налягане все е тая. Във всички случаи имаме обаче едно сигурно нещо:
Няма да бъдеш разбран.

montanar:
Радико за това искам всички условия - що подхлъзваници каквито се опитва да върти Динев нема да се получат - щото разбирам да ми постави въпроса а той включва време а не включва скорост действаща маса ускорение и прочее ......

kd_dinev:
Какви подхлъзваници Монти?Имаш уравнение,което сам си посочил-просто те питам според това уравнемие ако вместо 1Нютон сила,приложиш 10 Нютона или 100Нютона какви ще са резултатите?Радико става въпрос за свободно тяло с маса 1кг за каква тежест и за какво избутване пишеш?

montanar:
kd_dinev що ме караш да обяснявам като на идиот че условията са ти непълни? :)

Освен това посочих връзка към статия която ако попрочетеш а за капак и поразбереш тукувиш се осъзнаеш.
Конкретната формула де посочих касае за съотношението на различните начини за изразяване на енергия - а графиката която също посочих казае ускорение - ти мешаш двете неща и се опитваш да извадиш поредния заек - някъде може и това да работи но при мен де - постави си коректно задачката и тукувиж осъзнаеш некой неща.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия