Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?
Радико:
--- Цитат на: mind в Юни 01, 2019, 07:54:59 pm ---Кокошката е първо, не яйцето. Защото кокошката снася яйцето.
Не може да е първо яйцето, защото няма кокошка да го измъти.
--- Край на цитат ---
Всяка кокошка е излюпена от яйце. Въобще обаче не е задължително яйцето на първата койошка да бъде снесено от кокошка. Само като пример щъркелица оплодена от пингвин и ето ти яйце на кокошка. Та кое викаш е първото.
технократ:
--- Цитат на: Радико в Юни 01, 2019, 08:08:48 pm ---Всяка кокошка е излюпена от яйце. Въобще обаче не е задължително яйцето на първата койошка да бъде снесено от кокошка. Само като пример щъркелица оплодена от пингвин и ето ти яйце на кокошка. Та кое викаш е първото.
--- Край на цитат ---
Според мен нито едно от двете е първопричина, по скоро всяко едно от двете е част от взаимосвързана верига, чието начало не е известно. Така че въпросът кое е първичното, кокошката или яйцето, е по скоро апотеоз, неразрешима енигма, в обсега на досегашното знание.
технократ:
--- Цитат на: montanar в Юни 01, 2019, 06:38:28 pm ---технократ Bat_Vanko стига с тая амбиция бре момци - единия ми пуска миризливки другия мрънка несъстоятелно ..... и за чи хуй тая история - че някой съм го настъпил по мазолите и съм му посочил несъстоятелността на глупостите които му се въртят в главата ли - е случва се - и мойто канче се набивано най редовно но едно е да си признаваш грешки и да се учиш от тях и друго е да не се развиваш.
--- Край на цитат ---
Ами обоснови се научно, по какви мазоли стъпваш. ;D
montanar:
Технократ ти тъп ли си или на тъп се правиш :)
Има достатъчно случай де съм ти посочвал в тоя форум какви глупости пишеш - последната ти щуротия за бе гравитацията.
технократ:
--- Цитат на: montanar в Юни 01, 2019, 09:02:04 pm ---Технократ ти тъп ли си или на тъп се правиш :)
Има достатъчно случай де съм ти посочвал в тоя форум какви глупости пишеш - последната ти щуротия за бе гравитацията.
--- Край на цитат ---
Тъп си ти, защото не осъзнаваш че нищо не си ми посочвал, само плещиш обиди и квалификации. Айде върви да спиш щото ще се побъркаш от злоба. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия