Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?

<< < (242/351) > >>

merlinbg:
Намерих тел, огънах я по същия начин и тя си стои точно така както е нарисувана вече 5 мин. Не е мръднала на милиметър или на градус, не знам какво трябва да се случи, ама при мен абсолютно нищо не се случва. Така че накой може ли да ми обясни какво трябва да стане???

P.S. Може да трябва да се мрънка и някаква мантра, която не знам. Ако някой знае мантрата да я напише :)

kd_dinev:
Витане, кои и къде е казал,че нещо може да работи без външна енергия??? Колега мерлинбг какво точно визирате с този си пост?

merlinbg:

--- Цитат на: alvion в Септември 25, 2022, 10:17:26 pm ---Бай Теню вече замина от мазето и няма как да го питате, ако вие се интересувате.

--- Край на цитат ---

Ето за това говорех, за поста на alvion.

kd_dinev:
Ами добре но е хубаво тези неща да се уточняват когато се вкарват в тема в която нямат нищо общо.Пак казвам нямам никаква представа какво този човек е имал впредид конкретно за идеите които е предлагал...

kd_dinev:
Да се върнем на въпроса с ефективността. Както казва колегата Пикси най неефективния начин да оползотвориш някакво количество електрическа енергия е като директно го превърнеш в топлина.Къде по ефективно е да ползваш посредник като климатик например. Подобно е положението и с гравитационната енергия.Кой е най неефективния начин да издигнеш едно тяло на някаква височина? Ами да работиш директно срещу силата на земното притегляне естествено...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия