Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?
kd_dinev:
alvion спокойно този път статуквото няма никакъв шанс...и не не е лост нито е хидравлика.Що се отнася до Бай Теньо мисля, че интуитивно е налучкал нещата, но честно казано не съм много запознат точно какво прави или какво е замислил. Витане пет пари не давам за ЕС, интересува ме българския народ да е на топло и да има достъп до евтина енергия.Ако пък е за събиране на пари да ги съберем и да кандидатстваме за финансиране по зелената сделка... Все пак гравитацията е възможно най чистата енергия и винаги е налице!
VITAN:
--- Цитат на: kd_dinev в Септември 25, 2022, 09:25:23 pm ---Ако пък е за събиране на пари да ги съберем и да кандидатстваме за финансиране по зелената сделка...
--- Край на цитат ---
Тук ме хвана неподготвен. За тая зелена сделка нямам идея за подробности, а само за нейната крайна цел. Продробности? Превод в ефир от брюкселски на български?
--- Цитат на: kd_dinev в Септември 25, 2022, 09:25:23 pm ---Все пак гравитацията е възможно най чистата енергия и винаги е налице!
--- Край на цитат ---
Един мааалък проблем. Човечеството за толкова хилядолетия цивилизация не е измислило перпетум мобиле, какво остана да смуче енергия от него.
Всъщност има, например ВЕЦ-овете, но там Слънцето плаща масрафа...
alvion:
--- Цитат на: kd_dinev в Септември 25, 2022, 09:25:23 pm ---...
и не не е лост нито е хидравлика. Що се отнася до Бай Теньо мисля, че интуитивно е налучкал нещата, но честно казано не съм много запознат точно какво прави или какво е замислил.
...
Все пак гравитацията е възможно най чистата енергия и винаги е налице!
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: бай Теню в Август 20, 2022, 03:22:08 pm ---А защо забравихте за земното притегляне. Достъпно и безплатно и чисто..
В България както и навсякъде има толкова много чиста, безопасна, безплатна и безкрайна ЕНЕРГИЯ и все се чудя защо вие УМНИЦИ а всъщност/ тъпаци/ горите въглища, нефт, и ядрено гориво за да топлите вода от която да правите вятър и да надувате турбини с които да правите Ел ток Ега ти и тъпия народ..Поредните бушменски тъпотии Край всяка село ядрена ел централа. А защо не ГЕЦ?
Всеки може да вземе тел и да я огъне по посочения начин. Първо лявата част и после дясната и да види какво се получава.
Да като цяло установката е готова, а това са снимки от началото работищ ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ.
--- Край на цитат ---
Бай Теню вече замина от мазето и няма как да го питате, ако вие се интересувате.
kd_dinev:
Ами подробности...отпускат се милиони десетки и стотици за проекти които биха довели до декарбонизацията на икономиките в ЕС. Това не е перпетуум мобиле просто трансформация на енергия като гравитационната сила се явява посредник в процеса
kd_dinev:
Какво означава замина?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия