Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Сила и енергия-има ли неизяснени казуси?

<< < (221/351) > >>

Радико:

--- Цитат на: montanar в Февруари 10, 2021, 08:21:46 pm ---Динев - я поясни какво точно искаш да кажеш - щото така както се опитваш да заклъцкваш ш бъдеш закълцан както последния път от мен.....
Структурирай си мисълта и тогава има смисъл да обсъждаме каквото и да е - изкажи го като твърдение или констатация и тогава ш го обсъдим......

// и много добре ти беше обяснено това де питаш ама явно си малоОМен за да го схванеш...//

--- Край на цитат ---
Абе той Динев е наясно с нещата обаче му куца терминологията. Поради което другите разбират различни неща от тези които има в предвид той.
Аз спорих ожесточено с него преди време сигурно стотина публикации докато схвана, че има в предвид нещо което аз изразявам със други думи.

Радико:
А ти си ме изпреварил и си писал пак.
Значи грешно или почти грешно намесваш токовете на Фуко защото те нямат място в случая. При прав ток няма такъв ефект.

EDM electronics:
Радико, правят ти забележка за речника, който използваш срещу колеги от форума, следващия път ще ти огранича достъпа, имай го предвид! Много ти се насъбра.

От модератор.

montanar:
Под Фуко имам предвид вихрови токове де си ги има ......

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 10, 2021, 09:10:21 pm ---Радико, правят ти забележка за речника, който използваш срещу колеги от форума, следващия път ще ти огранича достъпа, имай го предвид! Много ти се насъбра.

От модератор.

--- Край на цитат ---
Очаквам да направиш същата забележка и на колегата Витан защото този изблик от моя страна е в следствие на множество провокации спрямо мен от негова страна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия