Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Проект: Мембрани за водородни горивни клетки
pekotzvetkov:
--- Цитат на: dmitarp в Май 30, 2016, 09:10:48 am ---За мен са пречка намирането на мембрани за горивни клетки, не само водородни. За сега си правя сам, но не мога да кажа, че имам добри резултати. За сега използвам един много стар полимер, целофан, собствено производство. Експериментирам различни методи.
--- Край на цитат ---
Здравей!
Това е идеята - любителските самоделки не издържат. Това, което искам да направя е изработката на подходящ евтин полимер (има информация в патентите, първия е от 50-те и с евтини изходни материали и несложен синтез), които да предоставям на ентусиасти с цел развиване на технологията...
Това е идеята.
pekotzvetkov:
Здравейте!
Пиша отново след като направих някои проби с различни материали се интересувам има ли някой нужда от подходящ материал за мембрана (йон-обменна, протон-обменна), който мога да доставя след заявени от вас размери и форма. Предлагам безплатно тестова мембрана, като идеята ми е да се гони качество и издражливост подобно на комерсиалните.
Моля пишете какво мислите за това и има ли смисъл да се занимавам с това - инвестицията на време, материали и усилия е наистина голяма..
С пожелания за успешна и креативна 2017-а!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия