Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Електролизер на Краси

<< < (14/43) > >>

h2motor:
 Мога да докажа че човечеството в момента е в технологична предостатъчност, но резултата от това е смайващо негативен. Някога, някой ще направи машина която да е ректор за студен синтез състояща се от електролизер, турбина на тесла и генератор на ток. Няма как това да стане сега, все повече се убеждавам в това.

sorrry:
Извинявам се за невежеството, но какво е: "ВГК" , за какво служи и къде мога да си го набавя?

Михаил Кузмов:
Тук,    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0      първо се запознай що е то?
После си го набавяй!

Yoro:
  Здрасти sorrry!
Ако не искаш да оглушееш или ослепееш хич не се интересувай от това.
Случайно не оглушах от такъв генератор като изгърмя пред мен в един сервиз за коли. И ако не бях наясно какво ме е обляло сигурно щях да имам проблеми и с очите. Веднага се наврях под чешмата там за да измия калиевата основа от лицето си.
Аз зная от хлапе как да си направя такова устройство, но зная и това, че е бомба която никой не знае кога ще изгърми.
Тъй, че не се занимавай с това.
 Питай Кузмов колко пъти е гърмял пред него и защо ползва шлемофони като прави експериментите си? :(

dymelsoft:
Yoro, Sorrry пита следното,

--- Цитат ---Извинявам се за невежеството, но какво е: "ВГК" , за какво служи и къде мога да си го набавя?
--- Край на цитат ---
а ти какво му обясняваш. Да всички сме наясно, колко неща си знаел още като дете, но човека пита конкретно за "Водородна Горивна Клетка" и откъде да си набави такава. Хайде сега му дай конкретен отговор, като експерт по въпроса, че явно информацията от препратката в поста на Кузмов не е достатъчна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия