Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизер на Краси
Михаил Кузмов:
Доста ми са странни обясненията. Това в електролизера няма как да бъде волтова дъга. Ако има нещо подобно, то е плазма. Минах по този път, но не се получи свръх. И освен това, повърхността на катода трябва да е кратно по малка. Целта е концентрация на ток на малка площ. При еднаква площ на електродите, протича само конвенционална електролиза. Нещата са смесени и започвам да се питам, за какво говорим?
sorrry:
Пак да попитам, За какво ви е това свръхпроизводство? Подскажете моля, не се срамете. Много съм любопитен. Колко свръх ви е достатъчно?
h2motor:
Кузмов точно така е с тази разлика че се случва и в обикновен електролизер и при по ниска плътност на тока, но се случва по малко съотнесено към активната повърхност на електродите. А за какво ни е да се случва в такива големи пропорции-плътност при положение че то произвежда само топлина.Трябва да има и елктролиза при много ниско напрежение която да се захрани с ток плюс топлина и да се превърнат в дисоциирани водни молекули тези енергии. Също така ако плътността е голяма електродите ще приключат бързо и нека да е плазма да не е волтова дъга, в случая разликата не знам каква е.
Михаил Кузмов:
Човеко sorrry, нали си регистриран потребител във форум за свободна енергия? Ами това свръх, е онази благинка която всички наричаме СЕ. Колко свръх ни е достатъчни ли? Естествено колкото се може повече!
Да, ама не! Майката природа не ни разрешава! Разбираш ли? Знаеш ли какво си казва, "давам им достатъчно слънце"! Иначе разни там електролизери, маховици, магнет мотори, капанадзе, иии..... ако започнат да произвеждат свръх ще ми спукат оная работа (земята) от енергия! И ще дойде момент да се пръсне.
Та за това все още откриваме СЕ само на приказки.
sorrry:
Не е съвсем вярно твърдението. Устройствата за СЕ не генерират нова енергия. Те само трансформират наличната неусвоена в полезна и за сега безплатна (неподлежаща на такси от чужди интереси). Въпроса ми е конкретен. Да приемем, че разполагам с Браун Газ в неограничени количества получен с достатъчно малко вложена ел. енергия. Как е най-подходящо да го използвам?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия