Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизер на Краси
Михаил Кузмов:
Трябваше да разбереш h2motor, как се е появил този хелий, преди да повярваш че това е панацея! Сега излиза че и на теб не ти е ясно, но твърдиш уверено от доста време. Нека спектрографа отново да покаже същото, и тогава да говорим. Съгласен съм че ако това е истина, има точно определени условия за да се случи. Кои са те?
juliang:
--- Цитат на: dymelsoft в Декември 13, 2016, 02:25:15 pm ---... В този ред на мисли бих желал да си поръчам от теб една клетка на Джо или каквото там имаш работещо с което да си топля къщата или да си карам автомобила, пък хич няма да ме интересува как и защо работи въпросното нещо. И моля, не ми излизай с поредните словоизлияния от рода прочетете това и онова, аз и мои приятели направили еди какво си и т.н., защото и това са само празни приказки.
--- Край на цитат ---
За съжаление ще ти трябва и вяра, за да заработи в твое притежание... :) Доколкото разбирам, произведенията на Кадуцея изискват ползващия ги да вярва, че работят, за да могат да работят. В ръцете на невярващ нещата не се получават :)
caduceus:
Тцъ. :)
h2motor:
Михаил Кузмов - ставаше въпрос да си направят 100-тина единични ПЕМ клетки за тази цел, а мен ме намериха и хванаха задочно да я проектирам така да се каже клетката. Първоначално помислихме че нещо с материалите които използваме не е наред или нещо с клетката, но в един момент се досетихме да ги запранват с батерия и хелия изчезна. В метала на електрода неизбежно се абсорбират някакви водородни атоми и "мръсния" прав ток ги вади в момент на спад на напрежението и особенно ако електродите вибрират още по сполучливо ги вади, очевидно има и волтови дъги и от това е хелия. Като го пиша трябва да ти е ясно че съм намерил и начин да мултиплицирам явлението. Не им се получават реакторите за студен синтез не защото той не се случва, те не издържат конструктивно. Пътя по който са тръгнали е като да се направи аномна централа която да работи с термоядрени бомби. По едно време мислех че Стенли Маер е мошеник, сега съм убеден че това което се твърди в интернет май е вярно. Имам подозрения че Илия Вълков също е бил наясно как може да стане, той е пробутвал конструкция на електролизер който става за целта със захранване което не става...но то може да се подмени случайно нали.
sorrry:
Чрез въздействие с Браун газ от никел се получава мед; от желязо се получава кобалт. Мислите ли че е рентабилно от платината да добивате злато? ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия