Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизер на Краси
h2motor:
®4_13_4© - в трансмутацията е.Във всеки електролизер захранен с ток от нехимически източник има студен синтез на хелий, много малко като количество може да е но има. Разбрах го по трудния начин, правихме клетки - протонообменни за захранване на спектрографи и то едни от най сериозните машини от този тип. Показа им присъствие на хелий. Откъде ?
h2motor:
juliang - за злато много трудна работа, голяма му е атомната маса и силите на кулон за да го синтезираш от предния химичен елемент в таблицата трудно ще се преодолеят. Водрод на хелий е детска играчка - съм 900 бара налягане и температура като във волтова дъга и ще стане, за злато ще трябва "малко" повече.
dymelsoft:
caduceus, сега пък грешно сме разбрали ;). Обвиняваш невежите в празни приказки и неразбиране "оргонните" работи и затова видиш ли не се получавали нещата. Странно, защото за да гледа един човек телевизия не му се налага да разбира от електроника и куп други неща. Трябва само да си купи телевизор. В този ред на мисли бих желал да си поръчам от теб една клетка на Джо или каквото там имаш работещо с което да си топля къщата или да си карам автомобила, пък хич няма да ме интересува как и защо работи въпросното нещо. И моля, не ми излизай с поредните словоизлияния от рода прочетете това и онова, аз и мои приятели направили еди какво си и т.н., защото и това са само празни приказки.
Михаил Кузмов:
Колеги, редно е да сведем глави когато в спора се появи ПРОСВЕТЕН!
caduceus:
ОК, нека са празни приказки :)
В момента имам четири активни сайта и дванадесет крайни, завършени продукта които са на реалния пазар - всички работят добре и хората са доволни. Няма да си правя реклама тук - който иска ще ги намери.
Отделно с колегите до дни приключваме работата по три многомесечни проекта със колосална значимост - ще спомена само лампа на Райф със полезно излъчване и действие по-голямо от това на оригинала, запазен от времето на д-р Райф /клиничния му инструмент/. Не е без значение и факта, че успяхме да приспособим български лампи от 50-60 лв, а не да се поръчват щатските от 900 :) Които на всичко отгоре са по-добри /българските/, но с още някои добавки към стандартната технология. Хората са много болни и имат нужда от помощ СЕГА, а не някогаси и то евентуално. Пък вие си се топлете и карайте колите - а аз ще си работя. Затова и ще гледам да не пиша много тук - освен като ме издразнят някои многознайковци като Михаил Кузмов, дето нищо ново не може да им влезе в акъла /а и Пировесо май скоро не е писал - чак взе да ми става мъчно вече ;D/. Щото така ми идва по-бързо музата да творя ;D ;D
Живи и здрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия