Автор Тема: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!  (Прочетена 64646 пъти)

Неактивен GreenHulk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 263
 • Пол: Мъж
 • Астронавигатор
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #15 -: Май 02, 2016, 07:49:16 pm »
Добра идея е също изпаряване на смес от етерични масла и да се диша в стаята - здравец, бор, хвойна, кедър, евкалипт, мащерка - по една капка от всичките - влиза направо с кръвообращението през дробовете!

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #16 -: Май 02, 2016, 08:13:44 pm »
Малко оспамихме темата, но и аз да споделя, защо не боледувам. Настинки, грип, всичко е само спомен, от както всяка есен, правя по един курс, с мед и джинджифил. Може и куркума да се сложи, 50% към джинджифила. По една чаена лъжица от сместа се смесват е една ч.л. мед и се добавя малко вода. Тази доза 1-2 пъти на ден, един месец.

Century21

 • Гост
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #17 -: Май 03, 2016, 12:54:11 pm »
atos, Заперът - двата електрода на запера ги поставих на стомаха и отзад на гърба.
edin, Нямам време за глупости, след 10 дни трябва да отлитам. Аз говоря за сериозни практични неща. Ако някой иска да каже нещо, целта на този форум е да се споделят проверени от практиката неща; а не какъв чай му е правила баба му, за да му мине гърлото.

Неактивен az_skeleta

 • Активен
 • **
 • Публикации: 294
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #18 -: Май 03, 2016, 01:08:27 pm »
За да си програмираш водата да ти е като лекарство, не ти трябват машинки, а само ясна мисъл какво искаш да постигнеш. След това само енергизираш водата и й вкарваш програмата. Уредчетата от тоя вид са за печелене на пари. Не казвам че не действат, а че не са необходими.
« Последна редакция: Юни 25, 2017, 10:32:13 am от Maistora52 »

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #19 -: Май 03, 2016, 01:43:03 pm »

edin, . Аз говоря за сериозни практични неща. Ако някой иска да каже нещо, целта на този форум е да се споделят проверени от практиката неща; а не какъв чай му е правила баба му, за да му мине гърлото.

Май ми четеш постовете, както дявола, евангелието. Карай, аз не съм и очаквал друго. Едно си баба знае, едно си бае. Айде отлитай.

Неактивен kall

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 129
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #20 -: Май 03, 2016, 04:45:20 pm »
Най-добрият начин( и сигурно доказан!) за лечение с вода са настойките и чайовете. Аз лично съм имал сериозен запек с хемороиди, но с такива неща се оправих. Сещам се за една рецепта за слабителен чай с джинджифил, която усилено използвах, ето я:
Едно парче корен от джинджифил с размери 1 на 1 сантиметър се вари 5 минути в 300 милилитра вода. Оставя се да престои 30 минути, прецежда се и се пие, по желание подсладен с мед(задължително подслаждането да е с мед, а не със захар!). Чаят може да се пие топъл или студен.
Не препоръчвам чайове от сена, макар че тя е мощно разхлабващо! Канцерогенна е! Затова е най-добре заместването и с чайове от ленено семе, които са много силни слабителни. Ето един такъв:  1 чаена лъжичка ленено семе се вари в 1 литър вода не по-малко от 15 минути. Прецежда се и се пие, подсладен с мед(никога захар!).
Има още и чай от вишни, но той е сравнително слаб. При него се използват сушените плодове, но също така сушени клонки и костилки от вишни. Всичко се смила на прах. Една супена лъжица от този прах се заливат с 1 чаша вряла вода. Съдът се покрива с дебела кърпа и се оставя да престои 2 часа. След това се пие по четвърт чаша, но не повече от четири пъти дневно.
Ами това е от мен, човек, ходил по проктолози, приятно лечение с помощта на водата, и внимавайте какво ядете и се движете повече,полезно е за стомашно-чревния тракт.
« Последна редакция: Май 03, 2016, 05:00:23 pm от kall »

Century21

 • Гост
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #21 -: Юни 24, 2017, 04:33:09 pm »
Здравейте отново,
Не смятах да продължавам да пиша в този форум, но прочетеното от мен в Уикипедия просто ме втрещи.
Edin, не искам да те обиждам като ти кажа какво аз мисля за теб. Mожеш ли да кажеш по-голяма глупост от тази или не? Aко не можеш, значи не си гениално глупав и има надежда.  В България съществува абсолютна комлексарщина, всеки иска да покаже значимост и най-честия аргумент е простотията. И най-лошото е, че на нея се ръкопляска.
Сега за Уикипедия:
"                                  Памет на водата
                      от Уикипедия, свободната енциклопедия
Паметта на водата е псевдонаучна хипотеза, привлечена, за да подкрепи спекулациите за предполагаеми лечебни свойства на хомеопатията.
Първите опити паметта на водата да се докаже научно датират от 1988 г. Френският имунолог Жак Бенвенист публикува в сп. "Nature" резултати от опити, спонсорирани от хомеопатичната компания Боарон, които би трябвало да докажат, че водата "помни" свойствата на последното разредено в нея вещество. Редакцията на сп. "Nature" поставя условие за публикуването на данните, а именно комисия да провери на място методите на работа на Бенвенист. Тричленна комисия контролира, в лабораторията на Бенвенист, експерименталната честност на опитите. Наново проведените експерименти отхвърлят хипотезата за паметта на водата[1]. Бенвенист обаче продължава да отстоява твърдението си, че водородните връзки са отговорни за паметта на водата. Научни опити доказват, че след хомеопатично разреждане, водата „губи памет” за веществото, което е било разтворено в нея за по-малко от 50 фемтосекудни (50 милиардни от милисекундата)[2].  Работите на Бенвенист са осмяни от научната общност. За „откритията” си той получава две антинобелови награди.  Друг придобил известност протагонист на паметта на водата от псевдонаучните среди е японецът Масару Емото. Известният скептик Джеймс Ранди предлага на Емото наградата от 1 млн. долара, ако успее да повтори опитите си в научна среда[3]. За Ранди, както и за научните среди, твърденията на Емото са нонсенс[4]."
Веднага ще ви кажа какво аз мисля:
Глупащината е толкова повсеместна, че се чудя как е възможно? Защо никой от тези така наречени учени не се опитва да мисли или не може!?
Аз само ще повторя какво казва Тесла за материята и етера, което е основния спор с Айнщайн - материята е мъртва, етерът съществува и е свързващ елемент между всичко, което съществува във вселената и оказва определено енергийно въздействие върху всичко, което ни заобикаля.
Айнщайн може да е добър учен, много добър учен, но не е гений. Тесла е гений по една основна причина - гениален мозък плюс информация, която получава свише.  Това, което Тесла постоянно повтаря е, че всичко е светлина. Аз лично разбирам, че светлината е тази, която увеличава енергийния потенциал на всичко, до което се докосне.  Прочетете написаното от Барон д-р Карл фон Райхенбах и Тесла. Тези двама гении формираха моето виждане за водата, материята и енергията, която ни заобикаля.
Сега искам да ви напиша за някои от опитите, които съм правил със структуриране на водата.
Тъкмо се бях върнал в Бостън и отидох на гости на един приятел и подобно на ... синът му ме попита: "Можеш ли да копираш алкохол във вода?" Бях толкова убеден, без да съм го правил преди това, и казах: "Да". Копирах алкохола и пренесох информацията във водата (водата предварително се обработва така, че да се разруши заложената информация и след което се зарежда информационно). Не знам защо, но ефектът винаги настъпва 10-15 минути след изпиването на водата. Той се зачерви, отпусна се на стола и каза: "Все едно, че съм изпил една бутилка уиски." Аз лично, честно казано, малко се уплаших и никога не съм го правил повече. Този случай винаги будеше в мен повод за размисъл. Не защото водата се превърна в алкохол, а защото водата имаше по-силно въздействие от самия алкохол - като количество (може и да се лъжа по отношение на силата на въздействие т .е. по-силно от алкохола, но моята интуиция почти никога не ме лъже). Малко излъгах: Жената, която беше дистрибутор на този уред в България ми беше казала, че постоянно напива семейството си с вода, откъдето идваше моята увереност в това.
Сега на този глупак, който е вписан в енциклопедията - Джеймс Ранди - аз лично бих му предложил следното: ще му копирам излъчването на мозъка, ще вкарам тази информация във водата, ще я поставя в найлонова торбичка и ще го накарам да я задържи повече от 30 секунди на главата си и съм сигурен, че дори при неговата глава, в която няма нищо, ще има невероятен ефект.
Правил сам го този опит и главата ще ви се пръсне (това има своето логично обяснение).
Имаше нещо публикувано в Интернет, че ако си поставиш чаша вода на нервния сплит за определено време ще се почувствате невероятно. Пробвах го доста пъти и в случаите, в които се намирате в добро състояние водата ви въвежда в едно невероятно състояние. Винаги получавах различни резултати. Водата трябва да е от хладилника. Най-добрата структура на водата е, когато тя има температура между 2-4 градуса С.
Най-добрата вода за пиене за масова употреба е протиевата вода. Може би, но на практика е малко трудно да се прави постоянно, затова аз съм установил за себе си (пиша предпазливо да не би пак някой голям "умник" да се изкаже многозначително), че водата подобрява значително своите качества, ако я поставите във фризера за определен период. Това зависи от количеството вода и след това махнете слой лед около 5 мм, който се е образувал. Още нещо: дръжте водата в хладилника. За тази глупост, че не трябва да пиете студена вода заради гърлото, просто забравете!!! В Америка най-употребяваната напитка е "смуди" (не "смути", както се превежда на български - просто много умници). Това е основно лед - нищо не е по-освежаващо от това, никакви топли чайчета. Основното енергийно въздействие на водата идва от нейната структура, а не от нейната енергия по отношение на температура!!!
Правил сам много опити с водата - по професия сам инженер по електроника - и това ми позволява да се опитвам да си обясня физичните принципи, върху които съм изградил теорията си за водата.
Аз съм превърнал теорията за водата в смисъла на своя живот. Мога да напиша много неща от моите опити, но виждам, че интересът е нулев и никой не взема никакво отношение.
Гледах едно клипче, мисля, че беше в Youtube:  Три японски професорчета поставили каната с водата до някакви химикали, след което пили от нея и едва ли не умрели, след което следваха гениални напъни да си обяснят какво точно се е случило. Не можело да се промени структурата й, защото нямало наличие на химикали във водата.
Пак ще повторя: "Глупащината е толкова повсеместна че се чудя как е възможно?"
Моята хипотеза (повтарям хипотеза - казвам го, за да избегна отговора на "гениалните критици"):  Всяка материя се формира от определено енергийно въздействие. Свойствата на кристалите позволяват те да променят структурата си и това да определя тяхното енергийно излъчване, което е следствие от енергийното въздействие на етера. Когато един екстрасенс или когато един кристал е поставен под енергийно въздействие, то феноменът, който се получава е, че след това кристалът копира това излъчване за определен период от време, след което може да се зареди отрицателно или просто да промени структурата си. Същото се получава и с водата като течен кристал. По същата логика се правят и оргонните усилватели. Там се запечатва определена структура, която не се променя за по-дълъг период от време. Защо се поставят метални частици, можете сами да си отговорите.
Според мен, всичко се свежда до това, че всяко енергийно въздействие се превръща в просто физическо действие. С това можем да си обясним физиологичните процеси в човешкото тяло. Аз няма да ви развивам моята хипотеза за това какво точно се случва в човешкото тяло. Вие сами можете да си отговорите на тези въпроси, ако само за миг приемете написаното от мен за истина!?
Това което аз най-често правя е: пия структурирана сребърна вода с честота 528 Hz, обикновенно 1.5 литра на ден. Изчезват всякакви възпаления и получавате неимоверно голяма енергия.
Ако имам спад в психическо отношение пия структурирана сребърна вода на 1444 Hz, но много по-рядко. Това ще ви накара да обичате жена си много по-често (не ви трябва виагра).
Повярвайте ми ефекта е невероятен!!!
Единственият критерий за това кога трябва да спрете да пиете сребърна вода и кога да започнете отново е вашата интуиция.
Защо сребърна вода!? Среброто участва в клетъчното дишане и може да го подобри до два пъти. Веднага след изпиването на 1.5 литра сребърна вода вие започвате да дишате с пълни гърди - нещо, което не ви се е случвало преди.
Структурирана сребърна вода за спортисти и стари хора е задължително!!!
Най-доброто структуриране на водата се получава чрез електролиза или по метода на гениалните руснаци.
Жалко, че няма на пазара уреди, които да правят точно това, за което говоря, изключая ....., затова, ако имате запер, който да работи с програмата FREX-16, направете си два електрода: сребърен и от медицинска стомана, за да може да сменяте поляритета на електродите, след определена концентрация на колоидно сребро и да продължите да структурирате водата. Колкото по-продължително структурирате водата, толкова по-добре. Аз понякога го правя по 30 минути.
Искам само да повторя: енергийното въздействие на водата се определя от нейната структура!!!
Спирам до тук за сега. Моята идея е, ако мога да ви бъда полезен с нещо, а не да ви продавам разработения от мен уред (опазил ме господ от такива малки "генийчета", които нищо не разбират).
Ако искате нещо да кажете, подкрепете го с аргументи, не с простотия.
Ако искате наистина да научите нещо съществено, четете руските сайтове.
За мен всичко, което съм написал е абсолютна истина, просто нямам идея да ви лъжа или заблуждавам по никакъв повод.
Atos, поздравления за нестандартното мислене!!!
Спирам до тук, че е време за още някоя друга бира.
« Последна редакция: Юни 25, 2017, 10:09:02 am от Maistora52 »

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Почетен член на Форума
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #22 -: Юни 25, 2017, 10:30:41 am »
Здравей Century21!
Лично ти благодаря за горните разяснения. Имах някои размисли по тази тема, но все не ми оставаше медитативно време да се включа в дискусията.
За руснаците и техния уред за сребърна вода - да! Даже имам такъв. Електродите му са два и двата са сребърни - а ключето превключва, ту единия да отдава сребро, ту другия...
Казваш 30 минути "структуриране - това означава ли 30 минути да "електролизираш" сребро от съответната "пръчица" - руснаците съветват само 3-5 минути.
Пробвах на няколко пъти да си правя сребърна вода, но настъпваха проблеми в метаболизма ми - запичане.
Отдавам го на тотално изтребление на чревната флора бактерии от среброто!
Правил съм го и с чешмяна и с изворна вода.
Увеличавах и намалявах времето за сребърното "структуриране, но явно нещо бъркам.
 Споменаваш и за структуриране на водата с честота - респективно 528 и 1444 Hz
Ето точно това може да е отговорът за мен - Как го правиш, с какво устройство? - явно честотен генератор, но пък трябва да се главоблъскам с намирането на кварцови генератори, ИС, делители и пр. с които ще попадна в "небрано лозе".
Дай някоя проста схема само на транзистори (на вид като мултивибратор) за да пробвам развитие на нещата си.

Интересно ми е и какво въздействие би оказало структуриране на водата с честота (мисля че беше) 432 Hz, която използвана за настройка на инструментите в музиката оказвала много благоприятно въздействие, за разлика от масово въведената нова настройка на честота 440Hz - която била (не знам) вредна.

Поздрави!

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 289
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #23 -: Юни 25, 2017, 01:07:09 pm »
Майсторе, след "посребряването" на водата, може да я заредиш и с обикновен тон-генератор от тонколонката на компютъра. Ето тук има подходящ тон-генератор http://www.szynalski.com/tone-generator/

Поставяш съда с вода на няколко сантиметра пред колонката, желателно е под него да има някаква тъкан (гума, дунапрен или обикновена кърпа на няколко ката), за да се избегне резонирането на масата, примерно. Обикновено 15-20 минути са достатъчни ;)

Сега...дали е по-добре съдът да е стъклен или пластмасов (с цел избягване на вторични, резонансни честоти), не мога да ти кажа. Ако желаеш и това да избегнеш, най-добре е да топнеш в самия съд направо една минислушалка (от тия, дето се слагат в ухото), като преди това я изолираш от водата с някакъв найлонов чорап (с презерватив добре става).

Неактивен Vetap

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 423
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #24 -: Юни 25, 2017, 02:34:16 pm »
За "посребряване" на водата се говореше още преди 20 г. Тогава направих първия си генератор. Напрежение -22 - 24V. Стабилно изправяне. това е всичко. Желателно е да си сменя полярността на електродите от време на време.Токът е от порядъка на 0.1 - 0.5 mA. От изключителна важност е чистотата на сребърните пръчки. Не трябва да се прекалява с употребата. Обикновено се взема по една супена лъжичка на гладно. Преди 20 г отидох и предложих малко от "продукта" на един доктор. Той ми обясни с "думи прости" , че това .... с две думи  е "bull shit". След това го предложих на един аптекар. Той " бил чул" за това но "не било доказано". Сега гледам, че не само продават колоидно сребро във всяка аптека ами и има специални сребърни превързочни материали. От времето на първия ми дизайн съм направил повече от 20 генератора. Някои подарявам, други раздавам...
« Последна редакция: Юни 25, 2017, 03:42:33 pm от Maistora52 »

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Почетен член на Форума
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #25 -: Юни 25, 2017, 03:52:08 pm »
Атос, генераторът е много шик. Ще ми е много полезен. Така отпадат множеството схеми, които мислех че ще трябва да се правят.
Относно резонансът - мисля, че не е вреден в случая. Но ще пробвам и със и без резонансни съдове.

Century21

 • Гост
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #26 -: Юни 25, 2017, 05:53:40 pm »
Здравейте отново,
Да, с два сребърни електрода да се прави сребърна вода е по-добрия вариант, ако искаме да си направим само сребърна вода.
Но най-голямата магия се получава когато можем и да я структурираме. А за да я структурираме ни трябва по-продължителен период, който в случая с два сребърни електрода няма как да стане без да се получи голяма концентрация на сребро. Затова аз използувам, както вече казах, два електрода: единият е сребърен, а другият е от медицинска стомана.
Прав си, че не трябва да се прекалява с концентрацията на сребро. Може да се пие максимум 3-5 дни, след което концентрацията на сребро трябва да е много ниска.
Да, водата може да се структурира по много различни начини: със слушалки, говорителче, но за мен най-добрият е чрез електролиза; поне аз така мисля.
Вижте като идея MH-2 Super Zapper - https://www.google.bg/search?q=MH-2+Super+Zapper&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiXgrzVpNrUAhWIzRQKHeinAOsQsAQIMQ&biw=1280&bih=954
 Може да се копира снимката с двата електрода, ако някой пожелае да си направи нещо подобно.)
За да използувате FREX-16 от компютъра ви е необходимо една малка приставка, която е елементарна за изпълнение: http://zepir.com/page/bg/72/instruktsii-i-info-za-frex16
Темата за водата е безкрайна!!!
Време е за сутрешно кафе!
« Последна редакция: Юни 26, 2017, 04:39:05 am от Maistora52 »

Century21

 • Гост
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #27 -: Юни 25, 2017, 05:56:10 pm »
Този апарат имах предвид: http://www.alo.bg/4611531#fb_open
« Последна редакция: Юни 26, 2017, 03:54:57 am от Maistora52 »

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Почетен член на Форума
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #28 -: Юни 26, 2017, 04:45:20 am »
Щом става въпрос за "Запери" - работата е съвсем ясна.
Ето и тук един интересен разбор относно дискусията ни за заперите:
 https://zdravealternativi.alle.bg/produkti/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F/

А схеми в мрежата има бол. Включително с най-прости схеми от типа на мултивибратори, блокинг генератори, или просто осцилатори на транзистори и/или ИС и ОУ.
https://www.google.bg/search?q=MH-2+Super+Zapper&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiXgrzVpNrUAhWIzRQKHeinAOsQsAQIMQ&biw=1280&bih=954#q=MH-2+Super+Zapper&tbm=isch&tbs=rimg:CRIiZP4a_1L1gIjjrts_1JeHxG1LyiD06vSyBkFzyKUAe8rjpxOBlgEa0-aOJDBoTwdDdviniuoA4VYhTuR9w1FYpS6yoSCeu2z8l4fEbUEeCRn5H04rbJKhIJvKIPTq9LIGQRsdsuo6lLl7kqEgkXPIpQB7yuOhHgkZ-R9OK2ySoSCXE4GWARrT5oEVojCD-Zfpz7KhIJ4kMGhPB0N28RhZJ3oAURzJsqEgmKeK6gDhViFBEaf20eSeYSoSoSCe5H3DUVilLrEVP157Y9zhql&imgrc=EiJk_hr8vWDQQM:

Под въпрос е да се избере правилната честота.

Century21

 • Гост
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #29 -: Юни 26, 2017, 08:58:30 pm »
Maistora52,
Аз нямам предвид някое чудо. Това е една проста приставка, която обаче ни дава възможност да структурираме водата с честотите от FREX-16, която аз лично смятам че е създадена от истински учени, а не от олигофрени. Това, което ни различава е кой в какво вярва и начина на мислене. Нищо не е толкова сложно, важното е да прозрем истината.
Аз не претендирам за някаква изключителност, аз претендирам да виждам нещата по различен начин!?
Тази материя - водата - е нещо, за което си заслужава да се коментира. Никой не може да бъде компетентен за всичко, така че аз бих се радвал, ако всеки сподели опита си за използвани честоти и методи, но това което аз ще продължавам да твърдя е, че водата е най-мощния фактор, защото това има логично обяснение.
Лечение на кървяща язва на дванадесетопръстника със структурирана вода и запер с честоти (ulcer duodenal) от FREX-16 - за 3 дни.
Вариращо кръвно налягане (60-180 mmHg) с по-висока концентрация на колоидна сребърна вода и структуриране с 528 Hz - 1 ден (не вярвате, знам). Пациенти с този проблем стоят дълго време в болница.
Сваляне на кръвно налягане със сребърна вода, структурирана с 528 Hz - безпроблемно.
Никога не забравяйте - дозата! Имам един доктор, приятел, който коментираше, че винаги първо изпробва необходимата доза за себе си, а не точно предписаната, защото за всеки е строго индивидуално.
Истинската наука за тази материя вода и човешко здраве вече е създадена. Трябва единствено да я разбираме достатъчно и да я използваме.
Винаги си задавам въпроса защо 528 Hz е толкова уникална!?
Само искам да спомена че съм съгласен с Vetap за  0.1-0.5 mА ток при електролизата.
« Последна редакция: Юни 27, 2017, 12:38:45 pm от Maistora52 »